al
Dajmo svoj doprinos očuvanju okoliša i učinimo svjesno!

Ekologija

Dajmo svoj doprinos očuvanju okoliša i učinimo svjesno!

22.04.2019 14:26:46 / Izvor: Akta.ba

Vrlo je jednostavno svakodnevno davati svoj doprinos očuvanju okoliša. Ako niste sigurni kako - dm će vam u tome pomoći.  

Do 30.4.2019. za kupovinu alverde prirodne kozmetike i dmBio organskih proizvoda u vrijednosti iznad 15 KM poklanjamo vam pamučni ceker.* Ovaj poklon potom uvijek sa sobom možete ponijeti u kupovinu i smanjiti korištenje plastičnih vrećica. Jednostavno, zar ne?

Također, izborom prirodnih proizvoda, bilo da se radi o njezi kose, lica i tijela ili o hrani, učestvujemo u očuvanju okoliša. Kako? Ovi proizvodi proizvode se u skladu s prirodom te se prilikom proizvodnje ne koriste nepotrebni dodaci, zemlja se ne kontaminira, životinje se tretiraju fer te u proizvodima, kada govorimo o kozmetici, nema mikroplastike. Male promjene u navikama donose velike promjene kada se radi o štetnim utjecajima na prirodu. Moguće je!

*Po kupovini se dobija jedna poklon i ponuda vrijedi do 30.4.2019. odnosno do isteka zaliha. Poklon se ne može zamijeniti za novac. Fotografija poklona je simbolična.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Ekologija