al

Turizam i gastro

DDI d.o.o. je generalni zastupnik renomiranog proizvođača "Giuso"

18.04.2019 08:16:12 / Izvor: Akta.ba

Poduzeće DDI d.o.o. je generalni zastupnik renomiranog proizvođača sirovina za sladoled i slastičarstvo. U skladu s nadolazećom sezonom iz asortimana proizvođača Giuso izdvajamo sirovine za proizvodnju sladoleda. Višegodišnje iskustvo poduzeća DDI d.o.o.  u distribuciji u kombinaciji s iskustvom Giusa u proizvodnji sirovina je dovelo da savršenog spoja koji je omogućilo profesionalni pristup klijentima, kojim omogućujemo stalnu edukaciju i praćenje najnovijih trendova u proizvodnji sladoleda.

Giuso sladoled

GIUSO  je lider u prehrambenom sektoru, specijaliziran za proizvodnju sirovina za konditorske i zanatske sladolede.

GIUSO Spa je osnovana 1919. godine. Danas je njen voditelj odvjetnik BRUNO LULANI. Tvrtka je prisutna u svim dijelovima Italije, kao i u više od 30 zemalja diljem svijeta, te je jedan od ovlaštenih nositelja certifikata o podrijetlu proizvedenog u Italiji .

S mlijekom ili voćem? Krem ili soft? Sladoled se dijeli ali njegov okus je ključ. To je zato što je pravi i ukusni sladoled zadovoljstvo kojem nitko ne može odoljeti. Upravo zbog toga stavljamo svu strast i stručnost koja nas je oduvijek isticala u našim sladoledima.

Pažljivo odabiremo najbolje sastojke i radimo na inovaciji , uvijek u potrazi za jedinstvenim i izvornim okusima . Tako se stvaraju izvrsni proizvodi kao što su naše baze, arome, kreme, variegata, preljevi. Otkrijte široku paletu Giuso sladoleda kod poduzeća DDI d.o.o. i prepustite se nadahnuću okusa.

Iz asortimana izdvajamo:

Deserti iz svijeta

Giuso je želio svoju tradiciju kao korporativni lider u sektoru pekarstva staviti na raspolaganje svojim kupcima sladoleda. Zbog toga je stvorio liniju proizvoda temeljenih na interpretaciji kolača iz međunarodne tradicije pekarstva. Temeljna značajka ove linije je želja da se prisjetimo ideje i okusa raznih kolača odabirom njihovih temeljnih sastojaka i ponudom. zasebno, a ne kroz jedan proizvod. Stoga svaki kolač postaje sladoled slojevanjem okusa i konzistencije, kako bi se postiglo osjetilno iskustvo izvornog deserta. Dakle, svi proizvodi u liniji su kombinacija:

  • baznu pastu;
  • talasi i ukrasi

osmišljen kako bi podsjetio na ideju kolača kroz njihovu uravnoteženu uniju.

Izdvajamo okuse: Amaretto, kaffe, caramel, kokos, Fiocco azzuro, Ice bubble, Punč, Mint, Panacota, pistacija i ..........

Zlatna linija

Zlatna linija uvijek je uključivala vrhunske i originalne proizvode. Posljednjih je godina ista linija dodatno kvalificirana kako bi se mogla identificirati logotipom GIUSO NATURAL QUALITY. Danas svi proizvodi Gold linije: bez mirisa; ne sadrže bojila ili samo prirodne boje gdje je to primjenjivo; su bez konzervansa; ne sadrže dodana ulja. Nadalje, mnogi proizvodi u zlatnoj liniji mogu se pohvaliti kvalificiranom zemljopisnom podrijetlom kao što su, na primjer: Langhe Piemontesi za lješnjake (PGI); Bronte za pistacije; Toskana za pinjole; Sicilija za bademe; Madagaskar za vanilu. Svi proizvodi Gold linije su dragocjeni saveznici u tvornicama sladoleda i konditorskim proizvodima.

Izdvajamo okuse: Piemont lješnjak, Gianduja,

Superpremium paste

Linija “super” klasičnih pasta, koju Giuso nudi sladoledima i majstorima slastičarima za izradu vrhunskih specijaliteta. Izbor sirovina i fokusiranje na procese transformacije svih proizvoda u Superpremium liniji ključni su za izvrsnost ovog asortimana.

Izdvajamo okuse: Premium hazelnut, Kikiriki, Bijela čokolada, Coconut, Extra premium pistachio, Tiramisu, Classica vanilija, Vanilija premium.

Voćne paste

Giuso tradicija u preradi voća također je vidljiva u ovoj ponudi proizvoda koja se savršeno uklapa u glavne linije tvrtke. Za proizvodnju ovih pasti koristi se nježna metoda, koja ostavlja organoleptička svojstva ploda nepromijenjena: zapravo se kuha na niskim temperaturama pomoću vakuumskog koncentracijskog sustava. Druga važna karakteristika je visok postotak voća sadržan u proizvodu; čak 40%. Giuso voćne paste izvrsne su u zamjeni voća u sladoledu, ali se također preporučuju za pojačavanje okusa gdje se koristi svježe ili zamrznuto voće.

Izdvajamo okuse: Oranž, Banana, Kiwi, Malina, Mango, Crno voće

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Turizam i gastro