DIGITAL SIGNAGE: Vrhunska SHARP / NEC rješenja

Tehno kutak

DIGITAL SIGNAGE: Vrhunska SHARP / NEC rješenja

17.03.2021 15:30:43 / Izvor: Akta.ba

Digital signage – ekransko rješenje je sve više rasprostranjeno u javnim prostorima i zajedničkim prostorijama kompanija, jer su digitalne reklame medij kojim se komunicira s različitom publikom, publikom koja je najčešće u pokretu. Upečatljiv sadržaj privlači pažnju prolaznika porukama osmišljenima tako da se one ističu u odnosu na druge.

Dokazano je da dinamički sadržaj motivira ponašanje gledatelja. Rješenja ove vrste su zasnovana upravo na daljinskom upravljanju sa centraliziranim nadzorom uz mogućnost i lokalne dostupnosti što znatno smanjuje troškove instalacije i operacije. Ako ovome dodamo i činjenicu o besprijekornom izgledu zbog dobre rezolucije i spektra boja, ažuriranju sadržaja u realnom vremenu i radom u režimu 16/7, sve dileme u vezi sa opravdanošću ove investicije nemaju smisla.

Gotovo da ne postoji djelatnost u kojoj se ne primjenjuju ovakva rješenja. Susrećemo se s njima u maloprodajama, javnim ustanovama, energetici, kino dvoranama, ugostiteljstvu, zdravstvu, medijima, bankama, obrazovanju, aerodromima, berzama, proizvodnim pogonima, hotelijerstvu.

U maloprodajnim objektima razmjena poruka s robnom markom gradi lojalnost, promoviše prodaju robe i nudi mogućnosti prodaje i unakrsne prodaje. Digitalni plakati u trgovinama, izlozima i trgovačkim centrima komuniciraju personalizirane poruke što sve, itekako ima utjecaj na ukupan imidž kompanije.

Tamo gdje su cijena i pouzdanost ključni, IMTEC-ova ponuda Sharp / NEC E serija profesionalnih ekrana je savršen izbor. Veličine ekrana se kreću od 32'' do 65'' po dijagonali kako bi našli primjenu u ma kojem scenariju. Sadržaj se može pokrenuti izravno sa USB sticka što čitav postupak čini još jednostavnijim i štedi i novac i vrijeme. Jednom instalirana funkcija vremenskog rasporeda automatskog pokretanja, pokreće ekran i automatski reproducira sadržaj u određeno vrijeme.

Stoga je IMTEC za sve zainteresirane pripremio posebnu ponudu Digital signage rješenja sa sistemom upravljanja na daljinu. Ponuda je ograničenog trajanja, a više možete saznati OVDJE.

 

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak