al
Digitalizuj se! I gledaj mnogobrojne digitalne TV kanale!

Tehno kutak

Digitalizuj se! I gledaj mnogobrojne digitalne TV kanale!

20.11.2019 08:45:56 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Blicnet je digitalizovala TV signal i tehnički omogućila pretplatnicima analogne kablovske televizije da gledaju digitalnu televiziju! Prelaskom na digitalni paket korisnici dobijaju mnogo veći i raznovrsniji izbor digitalnih TV kanala u standardnoj SD i visokoj HD rezoluciji.

Digitalni signal znači da će slika biti kristalno jasna, zvuk će biti jasniji a za svaki kanal imaćete informaciju koja je emisija u toku odnosno imaćete TV raspored pa ćete mnogo lakše odlučiti šta da gledate.

Budite u toku, digitalizujte se, gledajte brojne svjetske i domaće TV kanala u Blicnet digitalnoj šemi. Svi kanali su poredani po žanrovima pa i pored velikog broja programa veoma brzo i lako nalazite željeni TV kanal.

Nije čak ni važno da li imate noviji ili stariji model televizora, pobrinuli smo se i za dodatni uređaj, set top box, koji će omogućiti digitalni signal odnosno digitalne TV kanale na vašem starijem televizoru bez dodatnog plaćanja.

Na raspolaganju su vam i dodatni paketi TV kanala tako da vjerujemo da u više od 200 TV kanala koliko se nalazi u Blicnet digitalnoj programskoj šemi svako može naći nešto za sebe.

Gledajte svjetske premijere, najnovije filmove i serije! Gledajte obrazovne, informativne i dječije programe. Jer jednostavno Blicnet digitalna televizija je televizija za sve generacije.

Posjetite Blicnet već danas i pređite na digitalni paket ili pozovite besplatni korisnički broj 0800 30 600.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak