al
Disney Magic English slikovnice na kioscima iNovina BiH po hit cijeni

Obrazovanje

Disney Magic English slikovnice na kioscima iNovina BiH po hit cijeni

02.04.2020 15:24:13 / Izvor: Akta.ba

Od četvrtka, 09.04.2020. na kioscima iNovina moći će te obezbijediti prvo izdanje Disney Magic English slikovnice po hit cijeni od 3,90 KM!

Znamo da su djeca, zbog trenutne situacije, primorana mnogo vremena boraviti u kućama, pa je potrebna dodatna zabava za najmlađe, a Disney Magic English pretvara učenje engleskog jezika u pravo zadovoljstvo, kako za djecu, tako i za roditelje.

Disney Magic English kolekcija će na jednostavan i vrlo prirodan način Vaše dijete upoznati s engleskim jezikom. Djeca će se odlično zabavljati, pjevušiti zarazno vesele pjesmice i savladavati osnove engleskog jezika.

Svaku temu u ovoj kolekciji prate dva izdanja – edukativna slikovnica i interaktivni DVD. Na DVD-u se nalaze ulomci iz najljepših Disneyjevih crtića, pjesmice i igre, dok se u slikovnici nalaze riječi i izrazi s njihovim prijevodom, koji se pojavljuju na DVD-u, te razni zadaci koji će djetetu pomoći utvrditi znanje.

Na kioscima iNovina!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje