Dizajnerski orijentisani proizvođač masivnog drveta- Ms wood

31.03.2021 09:56:15
Dizajnerski orijentisani proizvođač  masivnog drveta- Ms wood

Ms wood je dizajnerski orijentisani proizvođač masivnog drveta smješten na vrhunskom tržištu namještaja.

MS & WOOD je dizajnerski orijentisani proizvođač masivnog drveta smješten na vrhunskom tržištu namještaja. Položaj omogućava da MS WOOD oslobodi punu mjeru inovativne energije i dostigne novu visinu u izrazu od punog drveta.

Objekti MS & WOOD nalaze se u idiličnom gradiću u  Fojnici. Crpeći se iz široke fojničke tradicije obrade drveta, proizvodni pogon MS & WOOD-a mjesto je gdje se inovativni umovi susreću sa najmodernijom tehnologijom - gdje klasične stolarske tehnike ispunjavaju naprednu 5-osnu CNC tehnologiju obrade.

Otvorena su im vrata za razmjenu znanja. Ovakav otvoren način razmišljanja doveo ih je do toga da postanu regionalni centar za istraživanje i razvoj za dizajnere koji nude napredna dizajnerska rješenja. Razmjenu znanja vide kao prvi korak na uzbudljivom putovanju, dok naporno rade na dostizanju novih visina u izražaju od punog drveta.

MS & WOOD radi sa vrstama tvrdog drveta kao što su evropski i američki orah, kao i hrast i jasen. Svako drvo je ponosno dobiveno iz šuma certificiranih FSC® (Forest Stewardship Council®) lanaca skrbništva (FSC-C121961).

PODIJELI:
TAGOVI: Ms wood namještaj

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer