DL Plakat je sve što zamislite

Predstavljamo

DL Plakat je sve što zamislite

24.06.2020 09:00:00 / Izvor: Akta.ba

Kompanija DL Plakat d.o.o. osnovana je 2003. godine i među prvima je pokrenula outdoor advertising poslovanje u Bosni i Hercegovini s jasnim ciljem da svojim klijentima ponudi siguran plasman informacija širem auditorijumu.

Sjedište kompanije je u Banja Luci, a kroz svoje poslovanje prisutni su u cijeloj Bosni i Hercegovini sa aktivnostima vezane za organizaciju i realizaciju outdoor oglašavanja.

Svojim klijentima nude oglašavanje na billboard-ima, megaboard-ima, city light vitrinama, kao i oglašavanje na pokretnim reklamnim vozilima. Raspolažu sa preko 300 reklamnih površina na najatraktivnijim lokacijama koji su do sada uspješno opslužili preko 600 stalnih i novih klijenata.

U saradnji sa vodećim kompanijama za outdoor oglašavanje u regionu, svojim klijentima pružaju najbolje uslove u kampanjama od multinacionalnog interesa. Svoju mrežu medija konstantno nadograđuju i prilagođavaju  zahtjevima modernog oglašavanja, pristupa našim klijentima i njihovim ciljnim grupama.

Vizija kompanije je da postanu tržišni lider u oblasti outdoor oglašavanja, s posebnim fokusom na razvoj mreže najsavremenijih digitalnih outdoor oglašivača u narednim godinama... 

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo