al
Dobijte zelenu revoluciju sa Husqvarna kultivatorima

Poljoprivreda i hemija

Dobijte zelenu revoluciju sa Husqvarna kultivatorima

27.07.2020 07:51:34 / Izvor: Akta.ba

Znate da dobar rast takođe znači neprestani rad. S vremena na vrijeme morate kultivisati zamljište kako biste postigli rezultate kojima težite – da li je to bujan vrt ili veće polje usjeva. Korištenje ručnih alata može biti prenaporno, ali sa motorizovanim kultivatorom ste dobili ispunjeni posao uz minimalan napor.

Husqvarna kultivatori

Bilo da vam je potrebno razbijanje travnjaka ili pripreme vrtnih gredica za sjetvu, Husqvarna ima kultivator za vas. Husqvarna asortiman se sastoji od dva različita modela - sa zadnjim zubcima i prednjim zubcima. Modeli sa zadnjim zupcima dizajnirani su za upotrebu na gusto nabijenoj zemlji i travnjacima. Kultivatori sa prednjim zupcima su pogodni za manja uređivanje površina, kao što je priprema cvjetnih gredica i vrtnih staza.

Jednostavno pokretanje i rukovanje

Zahvaljujući jednostavnom pokretanju i snažnim motorom iznad glave ventila, možete koristiti svoj kultivator kad god to poželite. On je također vrlo jednostavan za rukovanje, upravljanje, transport i skladištenje. Sistem udobnih ručki i dobro grupisane kontrole čine posao lakšim, čak i na najtežim zemljištu. Veliki točkovi za vožnju dobro prianjaju na svim podlogama.

Jednostavni za upravljanje u svim vremenskim uslovima

Husqvarna kultivatori omogućavaju da radite bezbjednije, udobnije i stabilnije. Tegovi povećavaju težinu na točkove što poboljšava ravnotežu. Zahvaljujući štitu na zupcima, raspršivanje krhotina sa rotirajućih zubaca je preusmjereno dalje od vas.

Komponente za teške obrade

Svi Husqvarna kultivatori su dizajnirani za teška okruženja. Motor i prenosnici su dizajnirani za intezivan rad tokom mnogo godina korištenja.

THOR d.o.o. Doboj je ovlašteni zastupnik Husqvarne za tržište BiH

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Poljoprivreda i hemija