al

Predstavljamo

Dobitnici drugog kruga "Mastercard i BBI nagrađuju"

05.12.2019 13:16:19 / Izvor: Akta.ba

Muhiba Muratović, direktorica Sektora za operacije BBI banke uručila je danas nagrade sretnim dobitnicima drugog kruga nagradne igre "Mastercard i BBI nagrađuju". Izvlačenje dobitnika za drugi mjesec nagradne igre provela je tročlana Komisija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Dobitnica prve nagrade - električni romobil je Aida Ćesko iz Sarajeva.

"Ovo je prvi put da sam nešto dobila i jako sam sretna. Romobil ide mom suprugu koji već neko vrijeme razmišlja da ga kupi. Klijent banke sam već tri-četiri godine i veoma sam zadovoljna uslugama i svi u mojoj porodici su prešli u BBI banku jer smo pronašli sve što nam je potrebno", kaže Ćesko. 

Drugu nagradu laptop HP 255 GZ dobio je Almin Jašarević iz Travnika, dok je treća nagrada poklon-bon BBI centra u vrijednosti 400 KM pripala Goranu Stankoviću iz Gračanice.

"Zahvaljujem se BBI banci na ovom predivnom poklonu. Koristim se uslugama BBI banke već nekoliko godina i  do sad ste ispunili sva moja očekivanja", govori Stanković. 

Nagradnu igru pokrenula je Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard za sve korisnike Mastercard kartica izdatih od BBI banke sa glavnim nagradama: putnički automobil "Toyota Yaris", turističko porodično putovanje u inostranstvo i mobitel "Samsung Galaxy" A80.

Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca i tri vrijedne nagrade: električni romobil "Xiaomi", laptop HP 255 G7 i poklon bon BBI Centra u vrijednosti od 400 KM.

Izvlačenje dobitnika provest će se slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, koje će biti upriličeno svakog zadnjeg četvrtka tekućeg mjeseca za prethodni mjesec.

Dobitnici mjesečnih nagrada učestvuju i u izvlačenju jedne od glavnih nagrada, a veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka mjesečnih nagrada kao i jedne od tri glavne nagrade.

Izvlačenje glavnih nagrada bit će upriličeno 16.1.2020. godine.

Učešće u nagradnoj igri, koja traje od 1. septembra do 31. decembra 2019. godine, mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske beskontaktne transakcije na prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 50 KM. Još imate vremena da se uključite i osvojite vrijedne nagrade.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo