al
Dobitnik na SuperLOTO-u naplatio dobitak od preko 260.000 KM

Predstavljamo

Dobitnik na SuperLOTO-u naplatio dobitak od preko 260.000 KM

03.09.2018 09:55:03 / Izvor: Akta.ba

Sretni dobitnik 262.060,05 KM na SuperLOTO-u, koji je izvučen 11. avgusta ove godine, mladi je porodični čovjek iz Sarajeva. Dobitna kombinacija od šest brojeva na parcijalnom sistemskom listiću ovom sretnom dobitniku donijela je izuzetno vrijedan novčani dobitak koji je danas naplatio u direkciji Lutrije Bosne i Hercegovine. Prilikom razgovara sa dobitnikom, koji je uz uvjet anonimnosti, podijelio sreću i istakao da je izuzetno veliki ljubitelj igre SuperLOTO, te da redovno odigra određene kombinacije brojeva.

"Poslovan sam čovjek i često putujem, te zbog nedostatka slobodnog vremena SuperLOTO odigram jednom ili dva puta mjesečno. Inače sam dugogodišnji igrač Lutrije Bosne i Hercegovine, prvenstveno igram što imam povjerenje i što znam da mi je zagarantovana isplata eventualnog dobitka. Loto igram zbog mogućnosti dobitka ali i zbog adrenalina i zabave. Nekada se razočaram, nekada obradujem ali sve u svemu jako je uzbudljivo" - kazao je sretni dobitnik.

U nastavku razgovora, dobitnik je otkrio način na koji odabire brojeve koje će odigrati. - "Uvijek igram sistem, koji uključuje dosta kalkulisanja i kombinacija. To je za mene neka vrsta odlične zabave. Prije nego odaberem brojeve, pogledam statistiku izvučenih brojeva SuperLOTO-a ali i statistike ostalih svjetskih lutrija koje priređuju ovakvu ili sličnu igru, te nakon analize prethodno izvučenih brojeva, odabrem svoje brojeve" - istakao je dobitnik.

Upitan ima li već plan gdje će uložiti osvojeni novac, odgovorio nam je potvrdno.

"Naravno da sam već nešto isplanirao, najprije ću većinu novca uložiti u dodatni razvoj privatnog posla kojeg trenutno obavljam, a ostatak ću ostaviti za svakodnevne životne potrebe- povjerio nam se"

Lutrija Bosne i Hercegovine čestita sretnom dobitniku na osvojenom novčanom dobitku!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo