al
Dočekajte spremno novu školsku godinu uz BH Telecom, Teslu i Intersport

Predstavljamo

Dočekajte spremno novu školsku godinu uz BH Telecom, Teslu i Intersport

28.08.2020 11:34:31 / Izvor: Akta.ba

Za još bolje praćenje online nastave BH Telecom, Tesla i Intersport pripremili su super ponudu za novu školsku godinu.

Fenomenalan Tesla mobitel 6.4 Lite sigurno će pomoći školarcima da lakše izvršavaju zadatke, a od 1. do 30. septembra uz kupovinu ovog mobitela poklanjamo vam i poklon bon u vrijednosti od 50 KM.

Poklon bon se može iskoristiti za kupovinu u Intersport trgovinama ili online shop-u u vrijednosti od 50 KM.

Mnogo je razloga da se odlučite za kupovinu ovog mobitela: jednoslojni In-Cell HD+ ekran od 5.5 inča za kristalno čistu sliku, brže reagovanje na komande i višu rezoluciju u odnosu na klasične LCD ekrane. Optimizovan rad, štedljivi procesor i baterija od 2.700 mAh garantuju da se Tesla Smartphone 6.4 Lite neće umoriti prije vas.

Olakšan pristup internetu, brža komunikacija, te pristup informacijama i podacima u bilo kojem trenutku ostvarujete kupovinom Tesla telefona 6.4 Lite u ponudi BH Telecoma.

Upotpunite svoj izgled novom kolekcijom iz Intersporta uz vaučer koji možete iskoristiti do 31.12.2020., u svim trgovinama ili putem online shopa www.intersport.ba.

BH Telecom, Tesla i Intersport vam žele sretan povratak u školu.

Proces registracije

Korak 1

U period od 01.09.2020 - 30.09.2020.god. pošaljite svoje ime i prezime, fotografiju računa BH Telecoma za kupljeni Tesla telefeno i vaučer sa numeracijom na mail marketing.ba@comtrade.com

Korak 2

Nakon potvrde registracije posjetite najbližu Intersport trgovinu ili online shop i odaberite želejni artikal iz nove kolekcije.

Prilikom kupovine u Intersport trgovini obavezno priložite vaučer, dok za onlinu kupovinu jednostavno unesite kod koji se nalazi na vaučeru.

Važna napomena

Vaučeri se ne mogu kombinovati. Svaku vaučer se koristi posebno i bez akumulacije iznosa. Ukoliko kupovina iznosi manje od 50,00 KM, razlika na vaučeru se ne može isplatiti, niti se može naknadno koristiti. Iznos vaučera se može iskoristiti na standardne redovne cijene i novu kolekciju. Moguća je doplata ukoliko artikal košta više od 50 KM. Jednom iskorišten vaučer više se ne može iskoristiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo