al

Tehno kutak

DOMOD ponuda puna osvježenja

31.07.2018 09:14:46 / Izvor: Akta.ba

DOMOD je najveći lanac salona tehnike sa najširom ponudom bijele i audio-video tehnike, IT opreme, malih kućanskih aparata, posuđa, kućnog tekstila i mnogobrojnih kućnih aksesoara. Kompanija je sa dugogodišnjim iskustvom u distrubuciji i prodaji visokokvalitetnih proizvoda vodećih svjetskih brendova kao što su Samsung, Apple, Sony, VOX, Whirlpool, Gorenje, Miele, Bosch, Indesit, Hotpoint Ariston, Končar, Philips, Electrolux, Lenovo, Dell, Hp, Acer, Nikon, Canon, Kenwood, De' longhi, Tefal, Rowenta, Korkmaz, Krups, Metalac, Tantitoni, Tescoma, Tognana, Gicos, Frescura i dr.

Lanac salona tehnike koji uspješno posluju i uvijek su na usluzi kupcima DOMOD su učinili firmom od povjerenja koja je odgovarala i odgovara na potrebe svojih kupaca. Od osnivanja do danas DOMOD kontinuirano razvija i proširuje ponudu i asortiman proizvoda. Rezultat tih napora i stalnog rada je četrnaest maloprodajnih poslovnica, razvijena sindikalna prodaja, online kanala prodaje u vidu web shopa i veoma razvijena distributivna i servisna mreža.

Domod je prepoznatljiv i po raznim oblicima pogodnosti pri kupovini kao što su kreditne linije, konkurentne cijene, visoka garancija, kvalitetna usluga i servis za brendove koje zastupa te ljubazno osoblje. Posebno se izdvajaju kreditne linije koje čine PIO express krediti, sindikalni krediti i ostali robin krediti preko banaka te kartično plaćanje na rate.

Domod trenutno posluje u četrnaest maloprodajnih objekata od kojih je osam u Sarajevu, dvije u Zenici, jedna u Kakanju, Gračanici, Konjicu I Mostaru, dok veleprodajne aktivnosti pokrivaju područje cijele BiH.

Trenutnu ponudu osvježenja možete pogledati u galeriji.

Za sve korisnike Raiffeisen kartica u periodu od 05.07.2018 do 05.08.2018 u Domod poslovnicama popust od 15% na rashladne uređaje i klime.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak