Donacija zaposlenika Addiko banke pacijentima Onkološke klinike KSUC

04.02.2021 12:15:33
Donacija zaposlenika Addiko banke pacijentima Onkološke klinike KSUC

Donacija zaposlenika Addiko banke pacijentima Onkološke klinike KSUC povodom međunarodnog dana borbe protiv raka

Zaposlenici Addiko banke u sklopu svoje tradicionalne akcije „Jedan paketić za jedan osmijeh“ posjetili su, povodom međunarodnog dana borbe protiv raka Klinički Centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS), i za ležeće pacijente Onkološke klinike uručili higijenske pakete. Paketi su uručeni u skladu sa epidemiološkim mjerama van prostora klinike. 

„Iako je ova akcija prvenstveno namijenjena djeci, od prošle godine, na preporuku KCUS, odlučili smo pripremiti posebne pakete za ležeće onkološke pacijente. Ovi paketi sadrže higijenske proizvode potrebne za duži boravak u bolnici, te domaći sok od aronije, koji pomaže oporavku ovih pacijenata“, istakla je Violeta Kristić, voditeljica poslovnice Sarajevo u Addiko Bank dd Sarajevo.

Uručenjem ovih 59 paketa, okončana je deseta akcija „Jedan paketić za jedan osmijeh“, koju organizuju zaposlenici Addiko Banke, a finansijski podržava Banka. Tokom protekla dva mjeseca, u okviru ove akcije podijeljeno je više od 350 paketića i higijenskih paketa. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi