al

Poljoprivreda i hemija

Drugačiji korporativni poklon paketi za jačanje imuniteta!

24.11.2020 14:40:09 / Izvor: Akta.ba

Završava se jedna od najtežih godina koja je bila puna raznih izazova i prepreka sa kojima smo se svakodnevno morali boriti. Mnogi vaši dragi prijatelji, poslovni partneri su se suočili sa blagim ili težim oblikom bolesti, a poklon kao znak da mislimo na njih i da smo  tu u teškim trenucima je uvijek dobrodošao.

Šta ljepše možete pokloniti od poklon kutije ili korpe pune zdravih proizvoda za jačanje imuniteta?

Okruženje farme Milo Selo je idealno za proizvodnju domaćih proizvoda u organskom režimu, a sve to uz očuvanje i poštovanje prirode i okoliša.

Vođeni činjenicom da su  zdravi proizvodi ove godine uistinu nešto što nam je svima najpotrebnije tim sa farme Milo Selo je osmislio korpe sa domaćim, potpuno prirodnim proizvodima upakovanim u ukrasnu drvenu korpicu ili gajbicu sa karticom. Možete izabrati neki od već pripremljenih poklon paketa ili napraviti sopstvenu kombinaciju.

Ručno rađeni poklon paketi sačinjeni su od domaćih sireva, pekmeza, džemova,meda, raznih sokova i neka budu vaša čestitka i izraz zahvalnosti. Dostava poklon paketa može se vršiti direktno na adresu poslovnog partnera. Idealna kombinacija zdravih namirnica poklon paketa može se kreirati na jednostavan način, 

Za više informacija kontaktirajte na info@miloselo.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Poljoprivreda i hemija