Drži štampanje i troškove štampanja pod kontrolom

23.06.2021 08:58:35
Drži štampanje i troškove štampanja pod kontrolom

Sistem YSoft SafeQ za upravljanje štampanjem predstavlja savršen odgovor na sve te potrebe

Korporativnim okruženjima uopćeno je potreban tačan pregled operacija i troškova štampanja radi ispunjavanja budžeta i smanjivanja troškova za štampanje.

Pored toga, većina obrazovnih i javnih institucija, kao i kompanije čiji se rad zasniva na projektima, žele zaračunati troškove štampanja pojedinačnim korisnicima.

Sistem YSoft SafeQ Konica Minolta za upravljanje štampanjem predstavlja savršen odgovor na sve te potrebe i ujedno osigurava naprednu transparentnost koja se zahtijeva.

Kao održivi alat za sveobuhvatno upravljanje korisnicima i troškovima, SafeQ omogućava centralizirano upravljanje korisnicima i ulogama, olakšava dodjeljivanje troškova i povrat novca, uključuje mogućnosti za upravljanje budžetom i kvotama te podržava detaljno izvještavanje o izlaznim rezultatima i troškovima.

Preuzmite brošuru o proizvodu kako biste imali sve informacije pri ruci - ovdje

 

PODIJELI:
TAGOVI: YSoft SafeQ konica minolta

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo