Dubai - Dočekajte Novu 2022. godinu na + 25°C

26.11.2021 15:15:04
Dočekajte Novu 2022. godinu na + 25°C

Pored Dubaija imat ćete priliku upoznati još i zanimljivu prijestolnicu Arapskih Emirata – Abu Dhabi

Termin putovanja:

27.12.2021 – 03.01.2022.

8 dana – 7 noćenja

Prevoz: Avion – direktni let!

DUBAI + GRATIS JEDNODNEVNA ULAZNICA ZA SVJETSKI EXPO!

ZAKORAČITE U ONO ŠTO NAS ČEKA SUTRA sa Relax Tours-om!

Dubai je dragulj arapskog zaljeva, izuzetno i kontrastno mjesto koje predstavlja pravi svijet u malome koji može zadovoljiti potrebe i želje baš svakog gosta. Ujedno se smatra i gurmanskom prijestolnicom Srednjega istoka. Posjetite ovaj čuveni emirat i priuštite si bezcarinsku kupovinu, razgledavanje mjesta s pogledom na najviše građevine na svijetu, večernje krstarenje po rijeci, ulaz u najveći vodeni park te uživanje na zlatno pješčanoj plaži toploga mora. Pored Dubaija imat ćete priliku upoznati još i zanimljivu prijestolnicu Arapskih Emirata – Abu Dhabi koji Vas, sigurni smo, neće ostaviti ravnodušnima…

Cijena aranžmana po osobi:

               Hoteli

RANI BOOKING DO 11.11.

CIJENA ZA PRVIH 10 PRIJAVA

CIJENA ZA REDOVNE PRIJAVE

 Hotel Ibis Al-Barsha 3*

ILI SLIČAN

 1889 KM

1999 KM

2199 KM

Hotel Novotel Al-Barsha 4* 

ILI SLIČAN

2199 KM

2299 KM

2499 KM

 

ARANŽMAN UKLJUČUJE:

  • Avio prijevoz na relaciji SJJ – Dubai – SJJ (Fly Dubai) DIREKTAN LET
  • AERODROMSKE TAKSE!
  • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • Pratioca grupe za minimalno 40 prijava
  • Troškove organizacije putovanja
  • Smještaj na bazi 7 noćenja sa doručkom u 1/2 sobi u odabranom hotelu
  • D

ARANŽMAN NE UKLJUČUJE

  • Cijenu vize sa ishođenjem 200 KM (potrebna jasna kopija pasoša – validnost minimalno 6 mjeseci)
  • Boravišnu taksu koja se plaća direktno na recepciji hotela i iznosi od 10 do 20 AED (3 EUR or 4 EUR po osobi po danu)
  • Doplatu za fakultativne izlete
  • Doplatu za 1/1 sobu 699 KM po osobi za hotel Ibis Al-Barsha 3* ili sličan hotel 3* na redovne rezervacije
  • Doplatu za 1/1 sobu 949 KM po osobi za hotel Novotel Al-Barsha 4* ili sličan hotel 4* na redovne rezervacija
  • Troškove PZO i PCR testa

NAPOMENE:

  • Obavezan doček Nove godine u hotelu Ibis Al-Barsha 3* i u hotelu Novotel Al-Barsha 4*. Gala večera se posebno naplaćuje. Obavezna Gala večera u hotelu Ibis Al-Barsha 3* iznosi 109 EUR po osobi, cijena za jedno dijete 04-11.99 godina iznosi 54 EUR. Obavezna Gala večera u hotelu Novotel Al-Barsha 4* iznosi 169 EUR po osobi, cijena za jedno dijete 04-11.99 godina iznosi 84 EUR
  • Navedeni program je prijedlog koji je rađen na bazi 30 uplata, te može doći do izmjena u rasporedu i redoslijedu programa, kao i na destinaciji.
  • COVID 19 PRAVILA ZA ULAZAK U UJEDINJENE ARAPSKE EMIRATE:
  • EU digitalna COVID 19 potvrdu ili potvrdu o vakcinaciji i
  • Negativan PCR test ne stariji od 72 sata prije ulaska u državu

KRATAK PREGLED PUTOVANJA:

1. DAN / 27.12.2021 / SARAJEVO – DUBAI

Sastanak putnika na sarajevskom aerodromu 3 sata prije leta. Let za Dubai u 14:15 sati na letu FZ-8606. Slijetanje u Dubai planirano je u 22:35 sati. (SVA NAVEDENA VREMENA SU LOKALNA). Nakon carinskih formalnosti transfer do hotela. Smještaj i noćenje.

2. DAN / 28.12.2021 / DUBAI

Nakon doručka u hotelu slijedi fakultativni razgled Dubaija. Obići ćemo i Jumeirah beach hotel i Burj Al Arab hotel, najluksuzniji i najviši hotel na svijetu. Mogućnost posjete Souk Madinat Jumeirah (Turistički bazar), sjecište kafića i restorana sa jako dobrim pogledom na hotel Burj Al Arab. Prolazak pored Sheikh Mohamed Bin Rashid palače i dolazak na ostrvo Palme Jumeirah na kojoj se nalazi prekrasni i dobro poznati hotel Atlantis. Na kraju izleta prilika da se vidi najviša zgrada na svijetu, Burj Khalifa, najveći tržni centar na svijetu, Dubai mall i igrajuće fontane koje oduzimaju dah. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN / 29.12.2021 / DUBAI – ABU DHABI – DUBAI

Nakon doručka u hotelu odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet u Abu Dhabi, “Manhattan” Bliskog Istoka, prijestolnicu Ujedinjenih Arapskih Emirata, administrativno središte zemlje te središte naftne industrije. Smatraju ga i jednim od najmodernijih gradova na svijetu. Abu Dhabi je grad koji nudi kilometre čistih pješčanih plaža i više od 200 otočića razasutih ispred obala Abu Dhabija. Grad odlikuje mnoštvom zadivljujućih modernih zdanja s elementima islamske arhitekture. Obilazak Sheikh Zayed džamije, jednoj od najvećih džamija na svijetu koja svojim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, Heritage village i Ferrari world-a. Nakon cjelodnevnog izleta povratak u hotel u Dubai. Noćenje.

4. DAN/ 30.12.2021 / DUBAI – SAFARI

Nakon doručka u hotelu predlažemo vam fakultativni odlazak na pustinjski safari, koji podrazumjeva adrenalinsku vožnju luksuznim džipovima po veličanstvenim pješčanim dinama u pustinji, promatranje zalaska sunca te posjetu beduinskom selu, uz mogućnost jahanja deva, ukrašavanja kože kanom ili uživanja u tradicionalnoj nargili. Tura Vas vodi ravno u srce pustinje uzbudljivom vožnjom luksuznim džipovima sa profesionalnim vozačima te uživanju u očaravajućoj ljepoti uz jahanje kamila i skijanje na pijesku uz dosta uzbuđenja i zabave... Imat ćete priliku jahati kamile pokraj Beduinskog sela, te probati Shishu (nargilu), uz prelijepi zalazak sunca. Uz sve to ćete probati ukusni roštilj uz koji će Vas zabavljati trbušna plesačica. Povratak u hotel i noćenje.

5. DAN / 31.12.2021 / DUBAI – SRETNA NOVA GODINA!

Nakon doručka slobodno vrijeme za individualne aktivnosti te pripreme za obavezni doček Nove godine u izabranom hotelu.

SRETNA VAM NOVA 2022. GODINA! Noćenje u hotelu.

6. DAN/ 01.01.2022 / DUBAI – MIRACLE GARDEN & GLOBAL VILLAGE

Nakon doručka predlažemo slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili preporučujemo u jutarnjim satima odlazak na fakultativni izlet u Miracle Garden & Global Village. Miracle Garden je nevjerojatan park u kojem se nalazi mnoštvo lukova i maketa napravljenih od cvijeća u različitim oblicima poput aviona i kuća u prirodnoj veličini. Cijeli park broji preko 100 miliona cvjetova. Otvoren je 2013. godine u nastojanju da stvori bujnu oazu usred pustinje, ovaj je vrt od tada postao jedna od najposjećenijih atrakcija u Dubaiju, privlačeći milijune

posjetitelja godišnje. Nakon Miracle Gardena posjetit ćemo Global Village gdje ćete na jednom mjestu upoznati kulturu, gastronomiju te poznate građevine I atrakcije u preko 90 zemalja svijeta uz odličan zabavni program. Povratak u hotel. Noćenje.

7. DAN/ 02.01.2022 / DUBAI – SHOPPING DAY + EXPO

Nakon doručka predlažemo slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, uživanje na plažama, shoppingu, šetnji. Dan iskoristite za vlastito istraživanje i uživanje u Dubaiju. U poslijepodnevnim satima predlažemo fakultativno Dhow krstarenje kanalima sa uključenom večerom. Noćenje u hotelu.

8. DAN / 03.01.2022 / DUBAI – SARAJEVO

Nakon doručka odjava iz hotela te transfer do aerodroma. Let za Sarajevo u 12:55 sati na letu FZ-761. Dolazak u Sarajevo predviđen je 16:15 sati po lokalnom vremenu. Sa pjesmom na usnama i osmijehom na licima završava se naše putovanje u Dubai.

ЕХРО DUBAI

U periodu od 01.10.2021. do 31.03.2022. možete imati priliku da posjetite svjetski ЕХРО čiji će domaćin ove godine biti DUBAI. Ovogodišnji slogan je "Connecting Minds, Creating The Future" - stoga, zakoračite u budućnost sa nama! Omogućili smo Vam i besplatnu jednodnevnu ulaznicu kupovinom ovog programa!

Za više informacija kontaktirajte Relax Tours na broj:

033 263 330 ili 033 263 331

Viber broj: 063 771 442

relaxtours@relaxtours.com

Zelenih Beretki 22, Sarajevo

www.relaxtours.com

sa Vama od 1988 ❤️

Vaš pravi kurs, Relax Tours!

 

PODIJELI:
TAGOVI: Relax Tours Dubai Nova 2022. godina

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana