Električno podno grijanje - UPONOR

19.01.2021 09:45:39

Osjetite Uponor Comfort E, električno podno grijanje s najtanjom kablovskom mrežom koja se lako postavlja i brzo reaguje – za bogatije dragocjene životne trenutke.

Gradite s Uponorom uz Comfort E

Osjetite Uponor Comfort E, električno podno grijanje s najtanjom kablovskom mrežom koja se lako postavlja i brzo reaguje – za bogatije dragocjene životne trenutke.

Osjetite ugodnu toplotu grijanja u trenucima kada vi to želite.

Uponor Comfort E za osobne trenutke grijanja

Zamislite da pri ustajanju iz kreveta ili izlasku iz tuša stanete na zagrijani pod. To je lako ostvariti uz Uponor Comfort E – električno podno grijanje od kupaonice do spavaće sobe.

Uponor Comfort E – električno podno grijanje u najboljem izdanju

Idealno za novogradnju i renovacije

Uponor Comfort E prikladan je za pločice, laminat, parket ili vinilne podne obloge u suhim i mokrim podnim konstrukcijama. Zbog izuzetno tankih materijala može se održati mala visina poda.

Jednostavna ugradnja

Uponor Comfort E lako se ugrađuje i postavlja, čak i u malim prostorijama sa složenom prostornom geometrijom. Mrežice s kablom ne zahtijevaju dodatni adheziv i pomažu vam u uštedi vremena i troškova ugradnje – nisu potrebni posebni alati.

Kvaliteta proizvedena u Njemačkoj

Oslonite se na Uponor, vodećeg svjetskog stručnjaka za podno grijanje i uživajte u sigurnosti proizvoda.

Brzo postizanje udobnosti

Vaš pod se zagrijava i pretvara u zonu ugode u svega nekoliko minuta!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika