EMC d.o.o. - Najbolja antivirusna rješenja za poslovne korisnike

Tehno kutak

EMC d.o.o. - Najbolja antivirusna rješenja za poslovne korisnike

24.05.2019 15:10:22 / Izvor: Akta.ba

Lider na telekomunikacijskom tržištu - BH Telecom d.d. je u svrhu suzbijanja sve agresivnijeg cyber kriminala, a s ciljem pružanja najsavremenijih usluga online zaštite svojim poslovnim korisnicima, još jedanput u kompaniji EMC d.o.o. prepoznao provjerenog i pouzdanog partnera.

Saradnja ove dvije kompanije orijentiranih ka poslovnoj izvrsnosti traje već deset godina, a ovoga je puta rezultirala obogaćivanjem usluge Online zaštite za poslovne korisnike BH Telecoma sa svjetskim vodećim antivirusnim rješenjem Trend Micro Worry Free Services.

Sistem zaštite je baziran na cloud management konzoli koja omogućava centralizirano  upravljanje sigurnošću svih konektiranih uređaja ma gdje se njihovi korisnici nalazili, te time obezbjeđuje najviše nivoe zaštite od postojećih i novih prijetnji po sigurno korištenje interneta kao jednog od najvažnijh poslovnih resursa.

Worry Free Services se automatski ažuriraju, proaktivno suzbijaju prijetnje te adekvatno odgovaraju na svaku opasnost od ransomwarea, spywarea, virusa, malicioznih web stranica, curenja i krađe podataka, phishing napada, spama. Worry Free Services su vodeća i najsavremenija cloud-based online zaštita i van svake sumnje najadekvatniji odgovor na rastuće prijetnje sveprisutnog cyber kriminala. 

Realizacijom projekta BH Telecom će svojim poslovnim korisnicima omogućiti  bezbjednije poslovanje i unapređenje istog. EMC d.o.o. će raspoloživom tehničkom podrškom u implementaciji i korištenju Worry Free Services i ovoga puta dokazati priznatu mu efikasnost i ekspeditivnost.

"Pozitivna iskustva naših dosadašnjih korisnika ovog renomiranog antivirusnog rješenja, kao i njegova globalna prisutnost i efikasnost u borbi protiv brzo rastućih internet prijetnji, čine nas uvjerenim da će ovo rješenje,  biti pravi izbor i za poslovne korisnike BH Telecoma", ističu iz kompanije EMC d.o.o..

O detaljima ponude više na stranicama BH Telecoma.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak