al
EON sada preporučuje omiljeni sadržaj svakom članu porodice!

Predstavljamo

EON sada preporučuje omiljeni sadržaj svakom članu porodice!

02.06.2020 13:20:30 / Izvor: Akta.ba

Unaprijeđena verzija Telemach-ove EON platforme potpuno će promijeniti doživljaj gledanja televizije svakom korisniku lično, a poseban prostor namijenjen je najmlađima u EON Kids-u. EON vam sada preporučuje ono što vas interesuje i što volite da gledate.

Sada svako može da otvori svoj profil i svaki put kada birate određeni sadržaj, EON uči vaše navike i na osnovu onoga što ste do sada gledali, preporučuje vam ono što je najbliže vašem interesovanju. Sadržaj koji je emitovan u posljednjih sedam dana nalazi se u sekciji "Propušteno za tebe", preporuke iz Video kluba u "Naslovi za tebe", a uskoro se očekuje i sekcija "Sada za tebe" na kojoj će biti preporuka sadržaja koji možete da gledate u realnom vremenu na TV-u.

Svaki član porodice može da ima svoj profil u EON-u koji je dostupan na svim uređajima, bez dodatne naplate. U podešavanjima profila možete da izaberete tamnu ili svijetlu pozadinu na ekranu vašeg uređaja (Dark ili Light mode).

Novi prostor za najmlađe u EON-u

Telemach-ova platforma EON jedina je TV platforma kod nas na kojoj djeca, u okviru svog EON Kids profila, imaju mogućnost da istražuju i gledaju sve što žele potpuno bezbjedno, jer sadrži isključivo sadržaje primjerene njihovim godinama. Nešto što će djeci gledanje televizije učiniti još zabavnijim je i posebno dizajniran daljinski upravljač koji stiže tokom ljeta. I djeca kao i odrasli mogu da koriste svoj EON Kids profil na svim uređajima.

U Video klubu djeci su dostupni neki od najpopularnijih crtanih filmova poput Djeca s oblaka u okviru Hopstera, Patrolnih šapa u katalogu Nick +, Mačak Tom i prijatelji na Minimaxu, a uskoro i Disney katalog,  kao i mnogi drugi sadržaji na dječijim TV kanalima i u okviru Video kluba.

Korisnici EON-a nove funkcije dobijaju bez dodatne naplate. Svi novi korisnici koji odaberu neki od EON paketa koji u sebi sadrži usluge televizije, interneta i telefonije mogu da iskoriste promotivnu cijenu paketa – prvih 6 mjeseci po 1 KM i dobijaju nove personalizovane funkcije EON-a.

PODIJELI:

TAGOVI: EON Telemach omiljeni sadržaj

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo