al
Euro-Metali kvalitet koji je lako prepoznati

Industrija i energetika

Euro-Metali kvalitet koji je lako prepoznati

22.11.2018 08:18:15 / Izvor: Akta.ba

Euro-Metali d.o.o. Doboj Jug je kompanija koja se bavi trgovinom proizvoda i poluproizvoda crne metalurgije. Osnovu prodajnog asortimana čine: toplo valjani i hladno valjani limovi, cijevi, nosači, plosni, okrugli i kvadratni čelik, ugaoni profili itd.

Kupcima nude širok asortiman proizvoda u kombinaciji sa brzom isporukom, povoljnim cijenama i uslugom na visokom nivou. Usluga dostave robe je besplatna.

Euro-metali svoju uspješnu priču grade na korektnom i dugoročnom odnosu sa svim poslovnim partnerima. Na današnjem dinamičnom tržištu vrlo dobro znaju šta znači poštivanje dogovorenih rokova. Odgovorni su i fleksibilni.

Profesionalan pristup poslu rezultirao je time da danas sarađuju sa značajnim dijelom metaloprerađivačkog sektora u BiH. Veliki broj kompanija prepoznao je u njima pouzdanog partnera.

U svrhu poboljšanja poslovanja i kvaliteta usluga Euro-Metali Vam u svojoj centrali od  početka 2018 nude usluge rezanja limova na CNC plazma rezaču debljine do  40mm (INOX do 30mm) i  usluge rezanja limova na CNC gasnom rezaču debljine do 200mm. Također u ponudi imaju usluge sječenje na savremenim pilama do promjera fi 640.

Ukažite im i Vi vaše povjerenje.

Posjetite ih u njihovim prodajnim mjestima u Doboju Jugu, Sarajevu i Mostaru gdje će Vas dočekati njihovo ljubazno i profesionalno osoblje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika