Predstavljamo

Euro-Roal iz svog prodajnog programa nudi veliku lepezu različitih profila

06.03.2015 11:55:33 / Izvor: eKapija.ba

Firma Euro-Roal d.o.o. je osnovana krajem 2010. godine, sa sjedištem i skladištem u Matuzićima, općina Doboj-Jug. Osnovna djelatnost firme je posredovanje u trgovini aluminijskim profilima, nehrđajućim čelicima i inoxom i građevinskim okovima.

Sjedište Euro-Roal a sa zatvorenim skladišnim prostorom od 1000 m² nalazi se u mjestu Karuše (u blizini kompleksa benzinskih pumpi HIFA, a u sklopu objekta Euro-Metala) uz magistralni put M17 Doboj-Sarajevo, općina Doboj-Jug.

Izgradnjom veleprodajne i maloprodajne mreže kupaca, sa uspostavljanjem dugoročnog odnosa na obostrano zadovoljstvo postali su prepoznatljivi u poslovnom okruženju.

"Kako bismo odgovorili savremenim tržišnim kretanjima i kako bismo obezbjedili ustaljen kvalitet, aluminijski profili koje prodajemo su sistem kvaliteta ISO 9001:2000, a posjeduju i ekološki standard ISO 14001:2000 te posjeduju CE znak, što omogućuje izvoz gotovih proizvoda u zemlje Evropske unije. U našem prodajnom programu imamo veliku lepezu različitih profila kao što su: inox cijevi, inox limovi, inox profili, dijelovi za inox ogradu, standardni profili, profili za vrata i prozore sa i bez termičkog prekida, profili za ograde, profili za klizna vrata i prozore, profili za roletne, profili za fasade, profili za pregradne zidove, profili za elektro i mašinsku industriju itd. U saradnji sa našim dobavljačima svakodnevno radimo na uvođenju novih sistema profila i na unapređenju postojećih", ističu iz kompanije Euro-Roal

Korektnim i profesionalnim odnosom prema kupcima, kao i prema ostalim poslovnim partnerima, Euro-Roal ima sve veći značaj na tržištu aluminijskih profila u BiH.

Misija: Opsluživanje kupaca na najvišoj razini kroz korektan odnos, brzu isporuku, širok asortiman i kvalitet proizvoda i poluproizvoda od ALUMINIJa i metala.
Vizija: Biti lider na tržištu BiH u ponudi aluminijskih profila i građevinskih okova, te prerasti u veliku kompaniju, koja će zadržati brzinu, fleksibilnost i okretnost koju posjeduje u nastupu prema kupcima, uz poštivanje i zaštitu interesa naših zaposlenika, poslovnih partnera, vlasnika, kao i šire društvene zajednice.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo