al

Tekstil i asesoari

Euro Vez: Najsavremenija vezionica u BiH

13.01.2016 10:13:14 / Izvor: Akta.ba

Vezionica Euro Vez nastala je 2002. godine kupovinom prve digitalne mašine za vez. Iste godine zapošljava nekoliko radnika i formira sopstveni studio za izradu programa za mašine digitalnog veza. Veliki uspjeh ostvarili smo zahvaljujući kvalitetu i stalnoj prisutnosti na tržištu kao i velikoj brzini reallizaciji poslova.

Po osnivanju preduzeća Euro Vez d.o.o. cilj je bio da se obezbjede reklamne proizvode kojima biste promovisali Vaš biznis, Vaše kompanije i Vaše brendove po cjenama koje su dostupne prosječnoj većini firmi u BiH, a tako i Vama. Euro Vez d.o.o. posjeduje vlastite pogone za šivenje tekstilnih proizvoda, pogon za vezenje, te pogon za sito tisak i graviranje. Ako želite da razveselite vaše poslovne partnere, suradnike ili djelatnike nesvakidašnjim prigodnim poklonima u ponudi je nekoliko stotina reklamnih artikala za sve prilike, bilo kao dar kupcu u nagradnim igrama ili kao prigodan poklon prilikom raznih skupova, kongresa, sajmova te promotivnih akcija. U ponudi Euro Veza uvijek ćete naći novitete i mogućnost da budete orginalni u poklanjanju.

Na sve artikle je moguće aplicirati Vaš logotip ili slogan Vaše firme i to na više načina ovisno o vrsti artikla. Vaš logotip je moguće odštampati sitotiskom, tampon tiskom, laserskim graviranjem, termo transverom (sublimacijom) ili tehnikom mašinskog vezenja nangotove ili iskrojene tekstilne proizvode. Kontrola kvaliteta koju sprovode omogućava Vam da očekujete samo proizvode koji zadovoljavaju standarde. Njihov cilj je da isporuče reklamne proizvode koji će ispuniti Vaše želje.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tekstil i asesoari