al
Eurofast Global: Korporativne usluge i savjetovanje klijenata

Finansije i konsalting

Eurofast Global: Korporativne usluge i savjetovanje klijenata

20.10.2018 11:12:18 / Izvor: Akta.ba

Eurofast Global djeluje u Bosni i Hercegovini od 2012. godine,i  kao samostalan entitet nudi širok spektar lokalnih savjetodavnih usluga multinacionalnim kompanijama koje djeluju u zemlji. Iako mlada kompanija, naslijedili su iskustvo i entuzijazam od matične kompanije Eurofast Global Ltd. Organizaciju upravlja tim stručnjaka osposobljenih za rješavanje svih potreba klijenata u svim zemljama djelovanja, na jednom sastanku, koristeći jedan jezik za sve uključene zemlje. Eurofastove kancelarije nalaze se u Atini, Solunu, Nikoziji, Sofiji, Bukureštu, Beogradu, Podgorici, Tirani, Skoplju, Zagrebu, Prištini, Banja Luci, Sarajevu, Kairu, Aleksandriji, Tbilisi, Beirutu, Erbilu, Moskvi, Kijevu i Teheranu.

Sarađuju s mnogim svjetskim brendovima i vodećim institucijama, koji djeluju u sektoru proizvodnje, maloprodaje, avio i profesionalnih usluga. Njihovi klijenti dokaz su da je Eurofast pouzdani poslovni savjetnik u regiji.

Njihova vodilja je nastojanje oduševiti klijente proaktivnošću. Njihov je cilj stvoriti entuzijazam prižajući još više vrijednosti klijentima, bilo da se mjeri cijenom, učinkom, kvalitetom ili uslugom. Oni razumiju imperative s kojima se kompanije suočavaju.

Eurifast Global vam pomoći na različite načine, uključujući:

  • M&A i korporativne finansije,
  • Računovodstvo i porezno savjetovanje,
  • Transferne cijene i međunarodne poreze,
  • Obračun plata i zarada,
  • Obezbjeđivanje boravišnih i radnih dozvola za nerezidente,
  • Ulaganje u investicione prilike na Balkanu.

Eurofast je postigao svjetsko priznanje tržišta za izuzetne porezne savjete, sposobnosti i inovacije u međunarodnom planiranju poreza. Njihov uspjeh pripada njihovom timu koji se sastoji od stručnjaka iz različitih disciplina, uključujući pravnike, računovođe i porezne savjetnike čija predanost, podrška klijentima, lojalnost, predanost izvrsnosti, znanju i iskustvu predstavlja njihovu neprocjenjivu konkurentsku prednost.

Eurofast Global d.o.o. Banja Luka

Gundulićeva 4, 78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina

Tel: +387 51 961 610; Fax: +387 51 961 610

Email: banjaluka@eurofast.eu; Web: eurofast.eu 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting