al
Eurofast Global pomaže biznisima da optimiziraju njihove efektivne poreske stope

Finansije i konsalting

Eurofast Global pomaže biznisima da optimiziraju njihove efektivne poreske stope

22.03.2019 08:54:54 / Izvor: Akta.ba

Eurogast Global prepoznaje da je prekogranično trgovanje  ključni podstrekivač poslovnog rasta najvećeg broja regionalnih i globalnih kompanija. Ipak, loše planirana poreska struktura može da  nanese štetu vašoj kompaniji ili grupaciji.

Eurogast Global međunarodne poreske usluge su osmišljene da vam pomognu da radite na poreski efikasan način. Mnogi od klijenata priznaju da prethodno nisu koristili prednosti trgovačkih olakšica, kao i da su se suočavali sa poteškoćama pri usklađenju sa složenim trgovinskim režimina lokalnih jurizdikcija, pri čemu se krajnji rezultat obično  sastojao od plaćanja nepotrebnih poreskih kazni i penala.

Vjerujemo da međunarodni i multi-jurizdikcioni porezi predstavljaju mogućnost za znatno povoljnije rezultate, kada se koristi pravilno planiranje međunarodnih poreza. Imajući to u vidu, Eurofast Global pomaže biznisima da optimiziraju njihove efektivne poreske stope, da izvrše povraćaj više plaćenog poreza, da strateški planiraju njihov rast i razvoj, kao i da izbegavaju plaćanje poreskih kazni i penala.

U svom radu sa međunarodnim kompanijama koje trguju na globalnom nivou, streme  da im obezbjede maksimalne poreske beneficije, zaštitu njihovih sredstava od poverioca, smanjenje carinskih dažbina, i time im  omoguće da  posvete više vremena fokusirajući se  rastu njihovih biznisa.

Usluge uključuju:

  • Planiranje međunarodnih poreza i usklađenje sa istim
  • Planiranje stimulacija za izvoz
  • Strukturiranje međunarodnih poreza
  • Planiranje međunarodnih carinskih dažbina
  • Analiza međunarodnih poreskih dogovora i podnošenja
  • Planiranje međunarodnog osoblja i usklađenost – plata i drugih poreza za zaposlene iz inostranstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting