eXtea iskusni tim Vam garantuje vrhunsku profesionalnu uslugu!

16.01.2021 09:36:13
eXtea iskusni tim Vam garantuje vrhunsku profesionalnu uslugu!

eXtea iskusni tim Vam garantuje vrhunsku profesionalnu uslugu, nakon koje ćete biti daleko sretniji u svakodnevnom obavljanju Vaših poslovnih aktivnosti.

eXtea iskusni tim Vam garantuje vrhunsku profesionalnu uslugu, nakon koje ćete biti daleko sretniji u svakodnevnom obavljanju Vaših poslovnih aktivnosti.

eXea d.o.o. Sarajevo se ne ograničava na plaćeno vrijeme, pruža Vam daleko više od onoga što očekujete i prati Vas, te podržava na svakom koraku Vašeg poslovanja ako treba i 24 h dnevno.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo da se i lično maksimalno posvetim Vašim poslovnim ili ličnim potrebama, daleko više nego što to očekujete. Mi Vam garantujemo uspjeh, dobro nam došli!", poručuje Kristina Miklavčić, MBA Vlasnica i generalna direktorica eXtea d.o.o. Sarajevo

eXtea tim primjenjuje najsavremenije metode aktivnosti i analiza, za koje se konstantno edukuje na prestiznim seminarima i edukacijama, a timskim radom više eksperata garantuje Vam vrhunske rezultate.

Zašto izabrati eXtea d.o.o. Sarajevo?

  • Poslovne usluge strateskog i izvršnog konsaltinga
  • Poslovne konsultacije i savjetovanja za Start up firme
  • Finansijski konsalting
  • Strateško poslovne konsultacije
  • Upravljanje ličnim budžetom za fizička lica
  • Konsultacije i pomoć oko otvaranja vlastite firme

Ekspertize:

Sva poslovna savjetovanja, bilo za pravna ili fizicka lica, se strogo rade pod punom profesionalnom diskrecijom o čemu eXtea d.o.o. Sarajevo izdaje i validnu pismenu garanciju sa potpisom odgovorne osobe ispred Društva. Bez saglasnosti vlasnika kapitala i Uprave ne sprovodi se ni jedna analiza podataka ili izuzimanje informacija, za koju ovlaštene osobe u firmi nisu dale pismenu saglasnost u okviru potpisanog Ugovora o međusobnoj saradnji.

Svi osobni podaci se procesuiraju u skladu sa najnovijim GDPR regulativama (regulative koje tretiraju strogu zaštitu obrade ličnih podataka), a stupaju na snagu i konkretnu primjenu od maja 2018. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting