Fluent lavaboi: Elegancija je u detaljima

12.02.2021 07:35:24
Fluent lavaboi: Elegancija je u detaljima

Elegancija je u detaljima. Uz pravilan izbor i kombinaciju oblika, boja i materijala u kupatilu dobićemo harmoničnu, prefinjenu i elegantnu cjelinu

Savršen balans i harmonično okruženje je često ono čemu stremimo, a učiniti život lakšim i udobinijim svakako je imperativ budućnosti čak i kada govorimo o kupatilu. Kao kompleksan sistem dobro kupatilo zahtjeva razmatranje niza kompromisa i potragu za balansom prije svega između dizajna i funkcionalnosti, želja i mogućnosti, a uostalom i između cijene i kvaliteta. Da bi jedan sistem besprekorno funkcionisao neophodno je da svi elementi budu u savršenom skladu kada uzmemo u obzir kriterijume kvaliteta, dizajna i funkcionalnosti.

Uz stalnu težnju ka unapređenju kvaliteta ljudskog života Peštan se posvetio razvoju rješenja za pouzdano kupatilo i sistem koji besprekorno funkcioniše uz praćenje najsvježijih estetskih pravaca i dizajnerskih trendova. Stalnim inovacijama u asortimanu kupatilskih rešenja, u posljednjih nekoliko godina, ponuda je proširena za Fluenta program sanitarne tehnike i keramike. Fluenta ugradni elementi su pouzdani i funkcionalni a Fluenta sanitarna keramika će modernim, blagim i svedenim linijama ostaviti utisak elegancije, sklada i stila i kod najzahtjevnijih korisnika.

Pravougaoni oblik blagih oblina i prirodnih linija ostavlja utisak minimalizma i svedenog dizajna. Oblik, nivo završne obrade i najfinija keramika obezbjeđuju potpunu funkcionalnost ovog nadgradnog lavaboa a estetski idealno uklopiv sa ostalim elementima Fluenta sanitarne keramike stvoriće prepoznatljiv stil savremenog kupatila.

Elegancija je u detaljima. Uz pravilan izbor i kombinaciju oblika, boja i materijala u kupatilu dobićemo harmoničnu, prefinjenu i elegantnu cjelinu. A najvažnije od svega je da ta cjelina bude baš po vašem ukusu.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina