al
GEALAN prozori u boji zadovoljavaju najstrožije tehničke i funkcionalne zahtjeve

Građevina

GEALAN prozori u boji zadovoljavaju najstrožije tehničke i funkcionalne zahtjeve

20.08.2019 12:13:24 / Izvor: Akta.ba

Treba li stolarija uvijek biti bijele boje? Naravno da ne!

GEALAN nudi jedinstvenu tehnologiju acrylcolor, koja uz svoju široku paletu boja pruža izuzetna svojstva i otpornost na vanjske uvjete. Posebnost acrylcolor boja je u tome što se akrilni sloj boje pri proizvodnji profila neodvojivo spaja s osnovnim tijelom PVC profila.

Prozori s acrylcolor površinom se gotovo i ne trebaju održavati, samo održavanje je vrlo jednostavno. Nema skidanja boje, struganja i ponovnog nanošenja boje, te ni tih troškova. Ovi profili odbijaju prljavštinu, a čiste se vrlo jednostavno s najobičnijim sredstvima za čišćenje.

Što je acrylcolor?

Proces koekstruzije neodvojivo spaja osnovno bijelo PVC tijelo i acrylstaklo u boji. Takvim procesom spajanja dva materijela stvara se odlična površina u boji koja je vrlo otporna na sve vanjske vremenske uvjete.

Dokazano već desetljećima

GEALAN svoje acrylcolor profile proizvodi već 30 godina procesom koekstruzije. Korištenjem nove tehnike bojanja prozora, GEALAN stvara nove standarde na tržištu. Rezultati su odlična svojstva i nenadmašiva dugotrajnost boja. Prozori iz acrylcolor profila zadovoljavaju najstrože tehničke i funkcionalne zahtjeve.

Neobične ili regionalno tipične boje prozora ne predstavljaju nikakav problem. GEALAN prozori nude razvnovrsnost boja. Sve od plemenito bijele do moderne silver boje, za svakoga se može naći nešto. Sve boje su postojene i RAL testirane.

Kontakt za područje BiH:

Gealan d.o.o. Predstavništvo u BiH Tuzla

Mehmedalije Maka Dizdara B-9/5/2A

75000 Tuzla

Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 35 25 53 56

Fax: +387 35 25 53 56

Mobil: +387 61 13 08 14

Email: mirza.atic@gealan.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina