al
Gradinvest - Vaš najbolji partner za izvođenje svih vrsta građevinskih radova

Građevina

Gradinvest - Vaš najbolji partner za izvođenje svih vrsta građevinskih radova

09.10.2018 14:08:05 / Izvor: Akta.ba

Društvo sa ograničenom odgovornošću za projektovanje, građenje, usluge i promet roba „Gradinvest“ sa sjedištem u Prijedoru, ulica Meše Selimovića br.5 je osnovano Marta 1991 godine i neprekidno, do danas, je prisutno na tržištu Bosne i Hercegovine.

Osnovna djelatnost preduzeća je projektovanje i izgradnja građevinskih objekata visokogradnje.

"Preduzeće se u svom radu razvijalo tako smo svoju djelatnost proširili na proizvodnju PVC-e i aluminijske stolarije i vertikalne saobraćajne signalizacije", ističu iz preduzeća Gradinvest.

Cilj preduzeća je uvijek bio da stekne povjerenje svojih klijenata i da bude pouzdan partner za kvalitetnu gradnju. U Gradinvest-u smatraju da su u toj namjeri uspjeli o čemu svjedoči dugačka lista izgrađenih, saniranih i rekonstruisanih objekata.

Zahvaljujući kvalitetnoj gradnji i povjerenju klijenata razvili su se u srednje preduzeće koje iz godine u godinu bilježi rast.

"Očekujemo da ćemo sa svojim partnerima u narednom periodu bilježiti brži rast i biti značajni privredni subjekt na građevinskom tržištu Republike Srpske i Bosne i Hercegovine", dodaju iz Gradinvesta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina