al
GRAWE osiguranje: Ugovorite putno osiguranje online

Finansije i konsalting

GRAWE osiguranje: Ugovorite putno osiguranje online

30.07.2019 08:25:07 / Izvor: Akta.ba

GRAWE TOUR

Ugovaranjem putnog osiguranja GRAWE TOUR, GRAWE TOUR plus, GRAWE TOUR plus sa STORNOM te dva naša nova paketa GRAWE TOUR Small i GRAWE TOUR EU, osiguravate se od nepredvidivih troškova i neugodnosti koje se mogu desiti za vrijeme putovanja.

Ispunite formu u nastavku kako biste u kratkom roku ugovorili policu putnog osiguranja.

Policom osiguranja su osigurane osobe koje u trenutku kada se zaključuje osiguranje imaju prebivalište u Bosni i Hercegovini. Putno osiguranje nije moguće kupiti iz inostranstva. Osigurana osoba mora biti na teritoriji Bosne i Hercegovine prije početka trajanja osiguranja. U slučaju nastanka osiguranog slučaja Osiguravatelj će tražiti dokaz o početku i toku putovanja kod osigurane osobe, na osnovu pečata na pasošu osigurane osobe, što će važiti kao dokaz trenutka izlaska iz Bosne i Hercegovine, i početka putovanja.

Prije ugovaranja putnog osiguranja, molimo Vas da pročitate Pravilnik o korištenju internet kupovine GRAWE TOUR paketa i Opće uvjete putnog osiguranja GRAWE TOUR, GRAWE TOUR plus, GRAWE TOUR plus sa STORNOM, GRAWE TOUR Small i GRAWE TOUR EU.

Ispunite obrazac u nastavku kako biste brzo i jednostavno ugovorili policu putnog osiguranja GRAWE TOUR.

PREUZMI DOKUMENTE:
Opći uvjeti osiguranja GRAWE TOUR
Opći uvjeti korištenja internet kupovine putnog osiguranja GRAWE TOUR

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting