al

Predstavljamo

GreeLine: Savremena rješenja ekološko sanitarnog održavanja

07.04.2016 14:11:32 / Izvor: Akta.ba

Kompanija „GreenLine“ d.o.o. je osnovana 2009. godine u Sarajevu sa djelatnošću svih vrsta čišćenja i održavanja objekata. Broji preko 80 profesionalnih radnika sa višegodišnjim iskustvom na poslovima održavanja čistoće i higijene poslovnih objekata, turističko-ugostiteljskih, sportskih dvorana, kuća, restorana itd. Prednosti Kompanija „GreenLine“ u odnosu na druge firme su bogato iskustvo menadžera koji je posljednjih godina uspješno upravljao organizovanjem poslova čišćenja i održavanja objekata sa međunarodnim i domaćim institucijama, a ako tome dodaju i iskustvo radnika onda su  u prednosti u odnosu na druge firme po kvaliteti, a u skladu sa zahtjevima svojih klijenata i zaštite njihovih interesa.

Koriste najsavremenije metode čišćenja u koje spada upotreba savremenih i ekološki potvrđenih mašina i sredstava za čišćenje. Sve poslove prilagođavaju željama i potrebama  klijenata.

Ukoliko tražite usluge koje su temeljene na kvaliteti, profesionalnosti i ekspeditivnosti, a pritom da sva hemijska sredstva koja se koriste u poslu budu ekološki prihvatljiva, onda ste na pravom mjestu.

U svom poslu koriste isključivo provjerena sredstva za čišćenje, od proizvođača poznatih po europskom nivou kvalitete.

Da li ćete se odlučiti za  jednokratne usluge ili eventualno za ugovor o redovnom čišćenju i održavanju objekta, Vaš je izbor jer Kompanija „GreenLine“ radi po sistemu da za Vas i za Vaše potrebe prilagođav svoju ponudu od potrebnog osoblja do opreme i mehanizacije.

Pošto od samog početka svojim korisnicima pruža najveći kvalitet uz pristupačne cijene, stekli su veliko povjerenje i ugled kod svojih klijenata. To potvrđuje i saradnja sa institucijama s kojima imaju  kontinuirane ugovore o održavanju i čišćenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo