al

Predstavljamo

GRIZELJ fontane rade punim kapacitetom i tokom zime

08.01.2016 09:04:26 / Izvor: Akta.ba

Ono što svakako može da ukrasi jedan prizor jesu fontane. Međutim šta sa istima biva tokom zime? Primjećujemo li ih? Rade li?  Najčešće će Vam proizvođači opreme za fontane, kao i oni koji uređuju enterijere sugerirati da fontanu preko zime ne koristite, nego da je "pošaljete na zimski san", zbog rizika od neželjenih efekata kao što je pucanje tokom smrzavanja i  vjeruju da se taj trud isplatiti koji će biti očigledan kada fontana bude uljepšavala prizore "buđenjem" u proljeće.

Napredne tehnike, iskustvo i dobra praksa danas tandem koji čini oprema i tehnika, dovode do savršenstva koje će funkcionisati bez obzira na godišnju dob i lokaciju. Jedan od takvih primjera su i  predivne fontane firme GRIZELJ koje rade punim kapacitetom i tokom zime. Ambijent i priroda godišnjih doba daju još ljepšu čaroliju sklada fontane i okoliša.

Slike govore uvijek više od hiljadu riječi, pa i ovog puta slike fontana firme GRIZELJ pokazuju koliko su radnici, inžinjeri, projektanti iz ove firme ovladali novim naprednim tehnikama koji osiguravaju uspješan rad fontana bez korištenja bilo koje vrste antifriza ili sličnog hemijskog sredstva i tokom zime po značajnim minusima.

Ovo je samo još jedan u nizu pokazatelja uspjeha firme GRIZELJ i dokaz da dugogodišnji rad, iskustvo, praksa i tradicija dostiže kvalitetu vrijednu pomena.

Domaća firma svoje fontane koje rade i zimi izrađuje u suradnji sa renomiranim partnerima. Projektiranje, dizajn kao i montiranje fontane dolazi iz firme GRIZELJ bez obzira na godišnju dob, na način da odabrane aplikacije koje nude budu dovedene može se slobodno reći do savršenstva i aplikatibilne na različitim mjestima i u različitim oblicima.

Izrada idejnih i projektnih rješenja, inženjering, proizvodnja, komponenti i aplikacija, specijalizirana su već djelatnost ove firme, koji pomoću educiranog kadra, isporuke, montaže i održavanja u garantnom i vangarantnom roku osiguravaju vrhunski kvalitet izvedbe projekta.

Vodoskoci, vodopadi, umjetna vrtna jezera, mini fontane, ribnjaci, različite tehnike fontana bez obzira na kompleksnost kroz izazov firma GRIZELJ pretvara u divan prizor.

Uz samostalan automatski rad neprekidno dan – noć po zadanoj recepturi upravljanja, fascinantan vizuelni efekat fontana postiže se i sa luminacijom svjetala u više boja i nijansi različitih jačina koje daju čaroban izgled fontanama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo