al
Hidro-Kop Banja Luka: Snagom mehanizacije za kvalitet i profesionalnost (Foto)

Građevina

Hidro-Kop Banja Luka: Snagom mehanizacije za kvalitet i profesionalnost (Foto)

26.10.2019 09:42:40 / Izvor: Akta.ba

BRAVARSKA RADIONA

Hidro-Kop Banja Luka sa ponosom može reći da raspolaže sa stručnim kadrom i opremom, koja u svakom trenutku pruža tehničku podršku inženjeringu, tako da dinamika radova ni u jednom trenutku ne dolazi u pitanje. Sve bravarske konstrukcije izvode samostalno u sklopu radione, a bravarski tim je podrška na svim projektima.

MEHANIČARSKA RADIONA

Svakodnevna upotreba desetina vrsta mašina(transportna, radne, itd...) dovela je do potrebe za osnivanjem mehaničarske radione. Kompletan tim stručnjaka svojim znanjem i iskustvom spiječava bilo kakvo usporavanje radnog procesa i dinamiku radova održava u okviru projektima predvidjenih rokova. Stalna modernizacija voznog parka stvorila je potrebu za svakodnevnom edukacijom, tako da stručni kadar Hidro-Kopa svojim znanjem je spreman da isprati razvoj novih tehnologija u ovoj oblasti.

TOKARSKA RADIONA

Posjedovanje velikog broja teške mahanizacije(gradjevinske mašine, buldožeri, bageri, grederi i ostalo), zatim postrojenja kao sto su asfaltna baza, betonska baza, separacija šljunka i drobilično postrojenje, doveli su do potrebe formiranja tokarske radione, koja je zadužena za izradu dijelova i održavanje nabrojane mehanizacije.

Tokarska radiona raspolaže potrebnim kadrovima i opremom te svakodnevno radi na pravljenju preciznih mašinskih elemenata(osovine, zupčanici, lažajevi, vijci, valjci) koji su sastavni dio pogonske mehanizacije i postrojenja za proizvodnju materijala.

Radiona posjeduje tokarske strojeve, goldalice, specijalne bušilice i sve potrebno za obavljanje ovakve vrste dijelatnosti.

Najveća prednost ovakvog načina rada je dostupnost ekipa u svakom momentu za otklanjanje bilo koje vrste kvara te samim tim smanjenja vremena eventualnih zastoja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina