Holdina donirala projekat "Roditeljska kuća"

07.01.2021 09:17:47
Holdina donirala projekat 'Roditeljska kuća'

U ovo teško vrijeme, izazvano pandemijom, a posljedično i ekonomskom krizom, smatramo posebno važnim brinuti se za najugroženije kategorije - djecu.

U ovo teško vrijeme, izazvano pandemijom, a posljedično i ekonomskom krizom, smatramo posebno važnim brinuti se za najugroženije kategorije - djecu.

Roditeljska kuća pruža smještaj porodicama iz cijele Bosne i Hercegovine čija se djeca liječe od malignih oboljenja na Univerzitetskom Kliničkom Centru u Sarajevu, a Holdina već nekoliko godina kroz finansijsku pomoć i Volonterski Klub, pomaže ovaj vrijedni projekat.

"Sretni smo što možemo nastaviti sa kontinuiranom podrškom humanoj misiji Udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka“ te s donacijom u vrijednosti od 8.000 KM pomoći rad projekta Roditeljska kuća.

Nažalost, zbog zaštite zdravlja i trenutne epidemiološke situacije, ove godine ne možemo organizovati posjetu Volonterskog Kluba i druženje sa djecom, a nadamo se da ćemo biti u mogućnosti saradnju nastaviti već naredne godine", ističu iz kompanije Holdina.

Holdina, kao jedna od vodećih naftnih kompanija u Bosni i Hercegovini, prepoznaje važnost ulaganja u zajednicu u kojoj posluje te je veoma aktivno uključena u različite aktivnosti koje doprinose razvitku društva u cjelini.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi