Filantropi

Hoše komerc poklon tortama čestitao 6. april uposlenicima Hitne pomoći

07.04.2021 12:39:13 / Izvor: Akta.ba

Simboličnom donacijom torti Hoše komerc jučer je čestitao uposlenicima Hitne pomoći Kantona Sarajevo 6. april - Dan grada Sarajeva.

"Malim znakom pažnje želimo iskazati zahvalnost svim uposlenicima Hitne pomoći Kantona Sarajevo za njihov ogroman angmažan i nemjerljiv doprinos u ovoj kriznoj situaciji izazvanoj pandemijom korona virusa. Torte su dostavljene u sve punktove JU Zavod za hitnu medicinsku pomoć na području Kantona Sarajevo", navode iz kompanije Hoše komerc. 

Prošle godine ovaj domaći trgovački lanac tortama napravljenim u jednoj od najsavremenijih tvornici slastica u BiH i regiji počastio je pripadnike MUP-a Kantona Sarajevo.

"Već tradicionalno svake godine povodom Dana grada Sarajeva darujemo građane ali i radnike službi i javnih ustanova koji daju poseban dorpinos normalnom funkcionisanju glavnog grada. Nekada su to jabuke, a nekada kolači, i drugi simbolični pokloni. Ovom prilikom želimo se zahvaliti svim uposlenicima Hitne pomoći KS koji su na prvoj linij odbrane i borbe za zdravlje i živote svih naših građana. Svi oni, uz redovan angažman kakav je normalan za službu hitne pomoći, ulažu dodatan napor i vrijedno rade u otežanim uvjetima pandemije virusa korona, u nastojanju da pomažu bolesnima", ističu u Hoše komercu.

Uposlenici Hitne pomoći Kantona Sarajevo pokazili su i u ovim vanrednim okolnostima da su na nivou zadatka, posvećeni svome poslu sa ciljem da i u teškim trenucima budu u službi spašavanja života i pružanja prve medicinske pomoći na dobrobit svih građana Sarajeva.

Hoše komerc je domaći trgovački lanac sa najdužom tradicijom u Bosni i Hercegovini. Osnovna djelatnost kompanije je trgovina na malo i veliko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda; zatim, slastičarstvo, pakeraj i pržionica kafe, kao i distribucija proizvoda. U okviru segmenta trgovine, kompanija posjeduje razvijenu maloprodaju sa brendom Hoše komerc trgovina, i veleprodaju, odnosno distribuciju drugih brendova, kao što je Meggle. U proizvodnom segmentu poslovanja Hoše komerc razvija liniju proizvoda pod brendovima Bony i Merka, a tvornica slastica je jedna od najsavremenijih u regiji.

Hoše komerc d.o.o zapošljava 237 radnika, posjeduje lanac od 9 prodavnica, i sve su na području Kantona Sarajevo.

 

PODIJELI:

TAGOVI: Hoše komerc 6. april Hitna pomoć

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi