Turizam i gastro

Hoše počastio Sarajlije Merka kafom sa posebnom porukom (FOTO)

02.10.2020 13:03:11 / Izvor: Akta.ba

Hoše komerc, domaći tržni lanac sa najdužom tradicijom, juče, 1. Oktobra 2020. je sa svojom Merka kafom počastio građane Sarajeva povodom Međunarodnog dana kafe.

Ovaj put «coffee to go» doze podijeljene su sa posebnom porukom «I korona će proći! Zato maske, distanca i higijena. Čuvajte se!».

Kahvenisanje uz Merku sa građanima Sarajeva već je postala tradicija, jer ovo je treći put za redom da Hoše komerc obilježava ovaj međunarodni dan jednog od najomiljenijih napitaka.

Merka kafa domaći je brend kojeg je razvila firma Hoše komerc. Merka – Minas mljevena kafa pakuje se u kvalitetnu ambalažu koja čuva aromu i kvalitet sirovine. Početkom 2013. godine za kafu Merka urađen je novi dizajn ambalaže. Novi dizajn je zasnovan na tradicionalnim elementima dok istovremeno zadovoljava zahtjevni ukus savremenog potrošača.

Kafa Merka prži se, melje i pakuje u pogonu kompanije Hoše komerc u Sarajevu. Ove godine kompanija je investirala u najsavremeniju pržionu, mlin i pakeraj.

Hoše komerc – Mjesto koje volim!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Turizam i gastro