al
Hotelske kartice moćno sredstvo za marketing oglašavanje

Štampa i izdavaštvo

Hotelske kartice moćno sredstvo za marketing oglašavanje

29.01.2019 07:57:33 / Izvor: Akta.ba

Hotelske kartice se izdaju rezidentima hotela i pružaju pristup njihovim sobama na lak i pogodan način. Hotelske kartice su više od samo načina da se otvore vrata hotela, one imaju dosta drugih mogućnosti i odlično su sredstvo za marketing sto pruža više prikaza za vaš brend, ponudu ili događaj.

Da li imate proizvod ili uslugu za koju bi ljudi koji posećuju vaš grad bili zainteresovani? Da li biste želeli da lokalni hoteli upute njihove goste ka Vama? E pa, to nije teško uraditi. Sve vrste biznisa koje hoće da se reklamiraju kod gostiju hotela mogu koristiti prednju ili zadnju stranu kartice za sobe.

Reklamiranje na hotelske kartice je postalo veoma popularan trend. Hotelske kartice su divan prostor za marketing koji se može koristiti od strane svih zainteresovanih biznisa. Pružanje ove oblasti zainteresovanim oglašivačima može ne samo da plate proizvodnju hotelskih kartica, već i da donese profit. Mnogi hoteli prelaze na ovaj profitabilan biznis tako što svoje kartice smatraju standardnim mjestom za reklamu koje se pruža za određeno vrijeme u određenoj mjeri.

Right Copy d.o.o. Sarajevo znaju sve o karticama. Specijalizirani su za kreiranje i personalizaciju svih vrsta kartica i ostale ID opreme. U svakom trenutku spremni su za vas izraditi najkvalitetnije plastične kartice sa unikatnim dizajnom. Sve što vam je potrebno za ID prezentaciju naći ćete upravo kod njih.

Za dodatna pitanja i informacije posjetite njihovu web stranicu  www.rightcopy.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo