HPE kursevi za IT PROfesionalce

25.03.2021 11:29:00
HPE kursevi za IT PROfesionalce

Calculus Training Centar ima za cilj da opravda vaše povjerenje i s ponosom predstavlja veliki broj sertifikacijskih programa iz različitih oblasti

Calculus Training Centar ima za cilj da opravda vaše povjerenje i s ponosom predstavlja veliki broj sertifikacijskih programa iz različitih oblasti namijenjenih IT profesionalcima. Nude vam sertifikacijske programe iz različitih oblasti informacionih tehnologija najznačajnijih svjetskih vendora kao što su Microsoft, HPE, Cisco, VMware i mnogi drugi, a svakako ističemo ITIL i PMI edukacije.

Posebno su ponosni na saradnju i partnerski odnos sa kompanijom Eccentrix, koja im omogućava da prošire ponudu i omoguće IT profesionalcima da se usavršavaju u preko 500 dostupnih specijalističkih obuka za potrebe vaše organizacije. U Calculus Training Centru ćete imati priliku da pohađate renomirane obuke, dobijate odgovarajuću literaturu i pristupate labovima, a nakon pohađanja programa kursa, možete da testirate svoje znanje i polažete sertifikacijske ispite u cilju sticanja sertifikata i naravno, profesionalnog usavršavanja.

Calculus Training Center osnovala je u Banjaluci 2016. godine kompanija Prointer ITSS. Center se inicijalno afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje