al
HRAST klasični parket - Savršen omjer cijene i kvalitete!

Građevina

HRAST klasični parket - Savršen omjer cijene i kvalitete!

11.04.2020 08:50:54 / Izvor: Akta.ba

Nećemo pogriješiti ako kažemo da hrast parket sjedi na tronu kao jedan od najčešćih odabira prilikom uređenja osobnog interijera.

U simbolici drveća hrast predstavlja ono što su lav ili orao u simbolici životinja, a kod slovenskih naroda simboliše snagu, dugovječnost i plodnost. Hrast je i kao parket najrasprostranjeniji, te predstavlja savršen omjer cijene i kvalitete. U masivnom, parket je zastupljen kao klasični, lamelni i kao seljački pod.

Tradicija postavljanja parketa seže daleko u prošlost i danas je hrast parket još uvijek najpopularniji izbor. Koliko je parket raširen najbolje govori činjenica kako ga je imati nekada bila stvar prestiža, dok je danas parket postao pristupačan gotovo svima i uobičajeno ga je vidjeti u većini interijera.

Hrast klasični parket u ponudi firme Knežević Entering možete pronaći već od 49,00 KM/m2 sa svim potrebnim pratećim materijalima.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina