al
Husqvarna šumski čistači daju vam kontrolu nad teškim terenima

Poljoprivreda i hemija

Husqvarna šumski čistači daju vam kontrolu nad teškim terenima

28.01.2019 09:06:45 / Izvor: Akta.ba

Održavajte vaše imanje sa lakoćom, iako vam teren zadaje teškoće. Uz Husqvarna šumski čistač sa lakoćom uklanjajte manje drveće, grmlje i pruće imajući i snagu i kontrolu.

Napravljeni su da budu lagan ali snažni i svestran – spremni za teške, duge i zahtjevne smjene u šumi. Kraće vratilo i glava postavljena pod uglom poboljšava upravljivost u uskim prostorima i olakšava obaranje u željenom smijeru.

Zapravo, mislili su i o ergonomiji i troškovima. Motor u Husqvarna šumskom čistaču je dizajniran da vam pruži maksimalnu snagu, uz male vibracije i smanjenu potrošnju goriva.

Low emissions with a Husqvarna Forest Clearing Saw

Cilj - svesti emisije izduvnih gasova na minimum

Husqvarna dijeli vašu zabrinutost za životnu sredinu i smatra to najvišim prioritetom. Zato su opremili sve šumske čistače sa jedinstveno dizajniranim X-TORQ® motorima. Umanjuju štetne izduvne gasove do 75% i smanjuje potrošnju do 20%.

Uvijek spremni i jednostavni za rukovanje

Svi Husqvarna šumski čistači su opremljeni stop prekidačem sa automatskim povratom. Što znači da kada se mašina ugasi, stop prekidač se automatski vrati u start poziciju za lakše startovanje. Na ovaj način vaš čistač je uvijek spreman za vas i vaše zadatke.

Održavanje je jednostavno a zahvaljujući magnetnom držaču blokade, zamjena noža se vrši na siguran, brz i jednostavan način.

Čuvajte svoja leđa, ona su nezamjenjiva

Dobri radni uslovi ne samo da pomažu da odradite dobar posao, minimalizuju povrede i stres na vaše tijelo. Svi Husqvarna šumski čistači su opremljeni ergonomskim uprtačima i širokom podrškom za leđa, pojasevi za ramena i kukove dijele težinu na veću površinu. Sve to poboljšava udobnost i efikasnost. Da sve još bolje namjestite, ploča za leđnu podršku je podesiva.

Thor d.o.o. Doboj je ovlašteni uvoznik i distributer Husqvarna proizvoda za područje BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Poljoprivreda i hemija