I_Site prednosti - Toyota pametni viljuškari postaju standard

29.06.2021 07:35:30
I_Site prednosti - Toyota pametni viljuškari postaju standard

Pametni Toyota viljuškari kao standard u sebi imaju mogućnost pregleda informacija o tome koliko su aktivni, njihovu korisnost, zadnje servise ...

Znate li točno koliko dugo se Vaši viljuškari voze skladištem? Ili koliko vremena neki viljuškari ne obavljaju svoju funkciju? Postoji li neko rješenje koje bi poboljšalo i olakšalo redovito održavanje kao i smanjilo sveukupne troškove? Sada je to sve moguće, jer postoji jednostavan način da nadgledate i kontrolirate Vaše operacije, što rezultira u povećanju efikasnosti, produktivnosti i sigurnosti. Svi novi skladišni Toyota viljuškari iz EDNIL-a  koji se naručuju nakon oktobra 2018. godine dolaze s integriranim hardverom. U Toyoti pokušavamo postaviti ovaj koncept kao standard jer Vam želimo ponuditi suvremene viljuškare i sve potrebno kako bi zajedno stvorili zdravo poslovno okruženje.

Istražite sve mogućnosti pametnih viljuškara

Pametni Toyota viljuškari kao standard u sebi imaju mogućnost pregleda informacija o tome koliko su aktivni, njihovu korisnost, zadnje servise i detalje vlasništva viljuškara, kao i mogućnost naručivanja servisa pomoću mobilnog uređaja. Kako biste preuzeli potpunu kontrolu nad Vašim operacijama potreban Vam je jednostavan pregled svih viljuškara koje posjedujete na jednoj listi flote. Također možete pratiti informacije o upotrebi Vaših viljuškara kroz radne sate kako bi zakazali održavanje u pravo vrijeme, te tako eliminirali bespotrebno trošenje usluga popravka a tako i novca. Kako bi osigurali maksimalnu iskoristivost, lako možete kontaktirati Vaš servisni tim kroz našu aplikaciju.

Ednil d.o.o. Sarajevo je generalni zastupnik Toyota Material Handling za BiH - najvećeg svjetskog proizvođača viljuškara.

PODIJELI:
TAGOVI: Toyota viljuškari Ednil

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika