al

Tekstil i asesoari

Ili JESI ili NISI siguran? (foto)

23.10.2019 08:31:16 / Izvor: Akta.ba

M&S EMPIRE d.o.o. predstavlja veliki asortiman proizvoda i akcija uz SIGURAN kvalitet svog brend-a ROCK SAFETY i mnoge druge pogodnosti i gratise HTZ opreme - pod koju spadaju radne i zaštitne cipele, radna odjeća, zaštita glave, očiju i sluha, zaštita dišnih organa kao i zaštitne rukavice 

Ponuda se odnosi na sve grane privrede i potrebe istih za sigurnost na radu za zimski period 2019/20 godine.

"Naš tim će Vas sa zadovoljstvom posjetiti, te zajedno sa Vama pronaći najbolje rješenje koje odgovara isključivo Vašim potrebama", poručuju iz M&S EMPIRE d.o.o.

Također, M&S EMPIRE d.o.o. je jedna od prvih firmi u Sarajevu, ali i Bosni i Hercegovini koja ima pristup inovativnim rješenjima u vezi sigurnosne opreme na radu, koju Vam za prvi put predstavljamo na primjeru par slika sigurnosne opreme na radu za žensku populaciju - Pogledajte Fotogaleriju.

"Naša saradnja bazira se ne samo na prodaji već i edukaciji oko najkvalitetnijih i ekonomski najprihvatljivijih proizvoda", dodali su iz M&S EMPIRE d.o.o.

Izrazito se ponose brzinom isporuke proizvoda kako za Bosnu i Hercegovinu tako i za druge susjedne države i države EU.

Navedni akcijski asortiman u tekstu zajedno sa gratis i ostalim pogodnostima sa zadovoljstvom ćemo Vam predstaviti na poslovnim sastancima koje možete zakazati sa direktorom firme, pozivom na broj telefona 065 753 - 814.

M&S EMPIRE d.o.o. Vam stoji na raspolaganju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tekstil i asesoari