al
IMO Junior Orašje - Prodaja aluminijumskih ljestvi i skela na tržištu BiH

Građevina

IMO Junior Orašje - Prodaja aluminijumskih ljestvi i skela na tržištu BiH

05.06.2019 08:52:24 / Izvor: Akta.ba

IMO JUNIOR d.o.o. osnovan je 1999. godine. Vlasnik i osnivač je Mirko Vincetić, dipl. ecc. sa višegodišnjim iskustvom u struci.

Osnovna djelatnost je uvoz i prodaja aluminijumskih ljestvi, pokretnih skela, aluminijumskih sanduka, radnih liftova i visećih platformi.

IMO JUNIOR je generalni i ekskluzivni zastupnik njemačke firme ZARGES za tržište Bosne i Hercegovine. ZARGES je najveći evropski proizvođač ljestvi i skela, sa najvećom tradicijom i iskustvom u ovoj oblasti.

IMO Junior je prvi počeo prodaju aluminijumskih ljestvi i skela na tržištu Bosne i Hercegovine.

Firma IMO junior je dobitnik mnogih nagrada i priznanja i pobjednici na mnogim tenderima.

U svom dugogodišnjem radu IMO JUNIOR je promovisao bezbjedno i lako penjanje i inicirao potpuno novu kulturu u oblasti tehnike penjanja na tržištu Bosne i Hercegovine.

Svi proizvodi koje proizvodi Zarges, a uvozi i prodaje IMO JUNIOR ispunjavaju evropske standarde i posjeduju odgovarajuće TÜV certifikate. Većina proizvoda ima i reatest "Instituta 1. maj" iz Niša. Garantni rok na sve proizvode je 5 ili 3 godine.

IMO JUNIOR posjeduje kontinuirani lager ljestvi i skela sa kojeg u bilo kom trenutku može da servisira potrebe svakog kupca na tržištu Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina