al
IMTEC d.o.o. tehnički partner festivala "EYOF 2019"

Tehno kutak

IMTEC d.o.o. tehnički partner festivala "EYOF 2019"

07.03.2019 13:54:02 / Izvor: Akta.ba

Domaćin ovogodišnjeg zimskog omladinskog festivala "EYOF 2019" bili su gradovi Sarajevo i Istočno Sarajevo. Tom prilikom, nakon 35 godina, olimpijski duh je ponovo vraćen u olimpijski grad. Na festivalu je učestvovalo 46 zemalja učesnica i oko 1600 sportista, a festival je trajao od 10. do 16. februara.

IMTEC d.o.o. kao tehnički partner projekta, isporučio je IT opremu koja je korištena prije početka, za vrijeme i poslije festivala "EYOF 2019", a ista je bila raspoređena na svim lokacijama festivala. Pored IT opreme koja je isporučena, IMTEC d.o.o. je tokom cijelog trajanja festivala bio zadužen za pružanje kompletne IT servisne i tehničke podrške svim učesnicima festivala, kako organizatorima, volonterima tako i sportistima koji su učestvovali na igrama, te koristili IT opremu. Pored IT servisne i tehničke podrške, IMTEC d.o.o. je pružio i usluge print rješenja.

IMTEC d.o.o. je lider u prodaji informatičke opreme u Bosni i Hercegovini. Firma već 15 godina zbližava tehnologiju i ljude opskrbljujući svakodnevno desetine hiljada klijenata personalnim računarima i periferijom, pametnim uređajima, potrošnim materijalima te technology dodatcima. Značajan dio prodaje se realizira putem digitalne platforme za online prodaju – www.imtec.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak