IMTEC sponzor USAID projekta "Ljepota zaštićene prirode BiH"

09.08.2021 09:09:47
IMTEC sponzor USAID projekta 'Ljepota zaštićene prirode BiH'

IMTEC pomaže da tehnologiju iskoristimo za promociju turističkog potencijala BiH

Slobodni fotograf Bakir Islambegović: "IMTEC nam pomaže da tehnologiju iskoristimo za promociju turističkog potencijala BiH"

Kompanija IMTEC je dodijelila nagradni HP laptop u vrijednosti 1000 KM pobjedniku foto-takmičenja "Ljepota zaštićene prirode BiH". IMTEC d.o.o. je ponosni sponzor projekta održivog razvoja turizma kojeg provodi USAID, u partnerstvu sa Svjetskom organizacijom za zaštitu prirode- WWF Adria i Programom Ujedinjenih nacija za zaštitu okoliša (UNEP).

Dodjela nagrada upriličena je na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu, a pobjednik takmičenja mladi fotograf Bakir Islambegović zadovoljan je nagradom: "Dobra fotografija ovisi o tehnologiji, a IMTEC nam pomaže da tehnologiju iskoristimo u svrhu promocije turističkog potencijala naše domovine. Nagrada je izuzetno vrijedna i jako sam obradovan".

IMTEC-ov marketing menadžer Samir Kanlić iskazao je zadovoljstvo zbog prilike da ova društveno odgovorna kompanija da svoj doprinos zaštiti prirodnih bogatstava Bosne i Hercegovine i oporavku domaćeg turizma: "Spajamo tehnologiju i ljude , te potičemo dobre i ohrabrujuće priče. Turizam je velika razvojna šansa Bosne i Hercegovine i mi imamo šta pokazati. Hvala našim dugogodišnjim partnerima, te hvala USAID-u Turizam na unapređenju i razvoju ove bitne grane privrede u našoj zemlji".

Više o ovom projektu i događaju možete saznati OVDJE.

PODIJELI:
TAGOVI: imtec sponzor

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo