IMTEC: Video konferencijska rješenja

Tehno kutak

IMTEC: Video konferencijska rješenja

27.04.2020 08:23:28 / Izvor: Akta.ba

Zašto video konferencije? Zbog trenutne situacije sa COVID-19 i ograničenja kretanja mnogi su se dali u potragu za alatima i opremom za video konferencijske pozive kako bi ostali ostali u kontaktu sa uposlenicima i klijentima. Mogućnost dijeljenja sadržaja, prikaz u visokoj rezoluciji omogućava da video konferencijski sastanak djeluje kao stvarni i video konferenciju čini učinkovitijom od ostalih načina komunikacije. Primjenom video konferencijske opreme lako ćete realizovati direktne sastanke, seminare, edukacije na daljinu, klasične prezentacije itd.

IMTEC vam preporučuje nekoliko rješenja proizvođača Polycom i Logitech:

Logitech ConferenceCam Connect silver: Uvijek spremna za vaš naredni konferencijski poziv. Dizajniran je za svako radno okruženje. Povezuje se sa vašim uređajima putem bluetooth opcije i veoma je mobila zbog punjive baterije bez potrebe za strujnim priključkom. sadrži vrhunsku audio i video tehnologiju. 

SAZNAJTE VIŠE >>

LOGITECH ConferenceCam GROUP: Odlično rješenje za velike radne prostorije u kojima se nalazi 14 – 20 osoba. Nudi visokokvalitetni HD video i kristalno čist zvuk.

SAZNAJTE VIŠE >>

Polycom Studio: Od sobe za druženje do sobe za sastanke uz prirodnu interakciju. Poly Studio nudi vrhunski audio i video zapis u USB video baru koji se jednostavno koristi. Sadrži sve karakteristike koje su vam potrebne.

SAZNAJTE VIŠE >>>

Polycom EagleEye Mini USB kamera: Mala kamera koju nudi veliku predstavu uz veoma čist i jasan video. Odličan je dodatak Poly-ovom vrhunskom zvuku. Namijenjena je za male prostorije.

SAZNAJTE VIŠE >>

Set Slušalica Blackwire 5220: Bluetooth slušalice sa nevjerovatnim zvukom i udobnim dizajnom za neometane i duge poslovne razgovore.

SAZNAJTE VIŠE >>

Ukoliko trebate dodatne informacije ili pomoć pri odabiru, budite slobodni da kontaktirate IMTEC na e-mail adresu prodaja@imtec.ba ili broj telefona 033 688 001.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak