al
Inproz sinonim profesionalnosti, kvalitete i besprijekorosti u poslovanju

Predstavljamo

Inproz sinonim profesionalnosti, kvalitete i besprijekorosti u poslovanju

12.06.2017 08:53:37 / Izvor: Akta.ba

Institut za zaštitu i projektovanje Inproz Tuzla postoji i posluje od 1994. godine. Osnovna djelatnost kompanije su poslovi projektovanja, zaštite od požara, zaštite na radu i zaštite okoliša. Startali su u teškoj godini, kada firme sa orijentacijom poput ove, nisu imale šta da traže na tržištu.

Uprkos teškoćama, a njih je bilo mnogo, firma je opstala, stabilizovala se, stekla ime i reputaciju, te postala vodeća u djelatnostima kojima se bavi na tržištu koje pokriva. Danas se mogu svrstati među najuspješnije firme u oblasti zaštite na radu i zaštite od požara u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Poslovanje s firmom Inproz Tuzla, uz kvalitet koji se podrazumijeva, garantuje vam i legalitet obavljenih poslova što isključuje mogućnost da neka od nadležnih inspekcija ospori njihov rad.

Garant profesionalnosti, visokokvalitetnog pružanja usluga te besprijekoran odnos prema poslu i klijentu su prije svega dugogodišnje iskustvo i stručan visokoobrazovan kadar, koji se stalno usavršava i dodatno educira da bi pratio evropske i svjetske trendove u oblasti njihovog poslovanja. Pored kadra oslanjamo se na najsuvremeniju i najefikasniju opremu koju redovno obnavljamo. Kadrom i opremom, te svojim odnosom prema poslu Inproz neprestalno osvaja i širi tržište na kojem djeluje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo