al
Inside kuhinje po mjeri izrađuje sa puno pažnje i posvećenosti svakom detalju

Nekretnine i enterijer

Inside kuhinje po mjeri izrađuje sa puno pažnje i posvećenosti svakom detalju

04.12.2019 08:58:12 / Izvor: Akta.ba

Inside kuhinje po mjeri izrađujemo sa puno pažnje i posvećenosti svakom detalju, što su samo neke od prednosti koje su firmu Ećo Company prometnule u lidera u industriji dizajniranog namještaja.

Čitav proces narudžbe i izrade kuhinje počinje u Inside dizajn studiju gdje naši visokokvalificirani arhitekti i dizajneri enterijera, uz upute i izražene želje kupca, razrađuju osnovno idejno rješenje. Pri tom, oni uzimaju u obzir brojne faktore i potrebe kupca – dom ili enterijer u trenutnom stanju, ukuse kupca, način života itd. Sve to ima uticaja na tok i pojedinosti dizajna, kao i konačnu proizvodnju idealne kuhinje.

Inside fabrika namještaja je opremljena najsavremenijim proizvodnim pogonima što nam omogućava milimetarsku preciznost u izvedbi i montaži kuhinja.

Do sada su dizajnirali i proizveli preko 10.000 kuhinja koje su u konačnici montirali na adresama u preko 20 zemalja svijeta. Inside nudi širok izbor materijala i boja, kao i profesionalan pristup svakom projektu. Pouzdana je kompanija i može vam ponuditi kompletnu uslugu – od izrade idejnog rješenja, preko proizvodnje namještaja do montaže na adresi.

Posjetite Salon namještaja Inside u sarajevskom naselju Stup i ljubazno osoblje će se pobrinuti da dobijete upravo onaj namještaj koji ste zamislili. Arhitekti i dizajneri enterijera imaju višegodišnje iskustvo u realizaciji projekata opremanja enterijera, uključujući i izvedbu kuhinja po mjeri, te su u mogućnosti ponuditi vam brojna rješenja.

Ukoliko želite pogledati pojedine kuhinje iz dizajn studija i fabrike namještaja Inside, posjetite web-stranicu na linku ovdje

Ukoliko vam se dopada ono što ste vidjeli i ukoliko želite da Inside tim osmisli i dizajnira idealnu kuhinju za vaš prostor, odaberite vašeg arhitektu na ovom linku i kontaktirajte ga

Također, možete se obratiti i na broj telefona +387 33 766 800 ili putem maila marketing@inside.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer