al
Iskoristite akcijske pogodnosti i zaključite osiguranje imovine Sberbank Home

Finansije i konsalting

Iskoristite akcijske pogodnosti i zaključite osiguranje imovine Sberbank Home

02.08.2018 14:20:15 / Izvor: Akta.ba

Sberbank Home

Imovina, kao što su stanovi, kuće, vikendice, stvari u domaćinstvu i predmeti od posebne važnosti, izložena je velikom broju rizika. Ostvarenje tih nepredvidljivih događaja može dovesti do ogromnih direktnih i indirektnih finansijskih gubitaka i ugroziti opstanak svake porodice. U situacijama kad se dogode požari, poplave i druge nezgode, dovoljno je samo par minuta da ono što mukotrpno gradite godinama u potpunosti nestane.

Kako bi svojim klijentima ponudili i savjetovali adekvatnu zaštitu imovine od različitih vrsta rizika, iz Sberbank predstavljaju novi proizvod u ponudi – Osiguranje imovine Sberbank Home u saradnji sa Adriatic osiguranjem d.d. Sarajevo.

Policu osiguranja "Sberbank Home" ugovorite u njihovoj najbližoj poslovnici.

TREND

2,90 KM/m2

Nudi pokriće za brojne osigurane rizike. Zaštitite svoj dom od požara i udara groma, oluje, tuče, pada i udara letjelice, udara vlastitog i nepoznatog vozila, manifestacije, demonstracije, vandalizma, poplave, bujice i visoke vode, klizanja tla i odronjavanja zemljišta, snježne lavine, izljeva vode iz vodovodnih i kanalizacionih cijevi, teške krađe i razbojstva, razbojničke krađe, loma staklenih površina.

Uz Sberbank Home TREND paket dodatno ste zaštićeni od odgovornosti prema trećim licima, šteta uzrokovanih začepljenim cijevima, troškova pronalaženja i saniranja oštećenja na vodovodnim i kanalizacionim cijevima, troškova zamjenskih dokumenata, troškova ulaska u stan u slučaju gubitka ključeva, šteta na stvarima koje nastanu tijekom preseljenja, šteta koje su posljedica pritiska snijega ili težine snježnih ili ledenih masa.

TREND - 2,90 KM/m2

PRESTIGE

4,90 KM/m2

Nudi sva pokrića paketa TREND  te pokriće specifičnih rizika i opasnosti. Neopreznost ili neki nepredviđeni događaji Vašem kućnom budžetu mogu nanijeti vrtoglave troškove. Na primjer, ostavili ste otvorene prozore i otputovali, nastala je šteta od izljeva vode iz otvorenih slavina ili oborinskih voda s krova i sl. Osiguranje pokriva i štete na drveću I ukrasnom bilju, trošak zamjenskoga stambenog prostora, štetu na električnim uređajima kućanstva, štetu od pada ili udara, posrednog udara groma, razbojništva izvan mjesta osiguranja, obične krađe.

PRESTIGE - 4,90 KM/m2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting