al
Iz udobnosti svoga doma ostvarite popust od 15% na IMTEC webshop

Tehno kutak

Iz udobnosti svoga doma ostvarite popust od 15% na IMTEC webshop

21.05.2020 14:31:55 / Izvor: Akta.ba

Online kupovinom sa Mastercard karticama UniCredit Bank, iz udobnosti svoga doma, ostvarujete popust od 15% na IMTEC webshop-u na cijeli asortiman.

S obzirom na to da je rad na daljinu postao dio svakodnevnice, važno je stvoriti bolje uvjete za rad od kuće kako bi se isti nesmetano i kvalitetno obavljao. IMTEC webshop Vam omogućuje kupovinu specijalizirane IT opreme, uz puni asortiman personalnih računara, pametnih uređaja, potrošnih materijala i tehnoloških dodataka. 

Izlaske iz kuće svedite na minimum, te iskoristite posebne pogodnosti preko IMTEC webshop-a do 21.06.2020. godine.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte IMTEC na besplatni info broj 0800 223 38 ili e-mail webprodaja@imtec.ba. 

IMTEC je domaća IT kompanija fokusirana da pruži vrhunsku uslugu svojim klijentima putem prepoznatljivog lanca specijaliziranih trgovina IT opremom i digitalne platforme za online prodaju, www.imtec.ba.

Svakodnevno opskrbljuju 10-tine hiljada klijenata personalnim računarima i periferijom, pametnim uređajima, potrošnim materijalima te technology dodacima. 

Za napredne poslovne korisnike na području čitave BiH stalno smo u procesu razvoja i prodaje velikog broja složenih IT rješenja, koji sadrže hardver, softver i IMTEC uslugu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak