al
Izaberite u Yavuz-u svoja nova garažna vrata

Građevina

Izaberite u Yavuz-u svoja nova garažna vrata

17.09.2019 10:59:29 / Izvor: Akta.ba

Sekciona Garažna Vrata

Sekciona garažna vrata izrađena su prema visokim sigurnosnim,funkcionalnim, estetskim zahtjevima te izrađena od visokokvalitetnih materijala.Osnova od čeličnog lima duplo presvučena PVC-om i pocinčani čelični dijelovi daju našom vratima izdržljivost i dugovječnost. Odlučite li se na kupovinu naših sekcionih garažnih vrata sa pravom možete reći da ste kupili vrata za cijeli život.

Prednosti:

  • odlične karakteristike otvaranja i zatvaranja,
  • visoki sigurnosni standardi,
  • jednostavno rukovanje,
  • izrađena od ekološki prihvatljivih materijala.

Limena Garažna Vrata

Proizvedena su od jednostrukog pocinčanog i plastificiranog čeličnog lima. Sa inovativnom izvedbom opruga i vodilica vrata se podižu vrlo lagano te gotovo bešumno! Vrata su opremljena sa bravom za zaključavanje izvana, a moguće je ugraditi i motor sa daljinskim otvaranjem.

Jednostavna za rukovanje, dugotrajna i izrazito sigurna: Naša klasična zaokretna kip vrata već mnogo godina postavljaju mjerila glede funkcionalnog savršenstva, visoke kvalitete i promišljenih rješenja detalja. Normstahl- zaokretna kip vrata ne samo da imaju izvanredan odnos cijena-usluga, već Vam i nude u cijeni mnoge odlučujuće prednosti kod novogradnje ili renoviranja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina